Brava® Toolbox

Det er ikke uvanlig å oppleve utfordringer med for eksempel lekkasjer eller sår hud når du har stomi. Tilbehørsprodukter kan bidra for å takle disse utfordringene. Med Brava Toolbox får du prøve noen ulike tilbehørsprodukter for å finne ut hva som kan passe godt for akkurat deg.

Brava Toolbox har et lekkert design for diskré oppbevaring på badet. 

Bestill Brava Toolbox kostnadsfritt

Stomitype*:Personopplysninger*


Innhold i Brava® Toolbox

Brava barrierefilm

Brava® Barrierefilm

Les mer om dette produktet

Med brava barrierefilm forsvinner kleberrester enklere sammen med hudplaten. Den tørker raskt, så ny hudplate kan settes på med en gang. Barrierefilmen skaper en tynn og pustende hinne på huden som beskytter mot potensiell skade, uten at den påvirker klebeevnen til stomiutstyret. Brava barrierefilm er et silikonbasert produkt som ikke svir ved påføring. Den finnes som spray og servietter.

Lukk
Brava kleberfjernerspray

Brava® Kleberfjernerspray

Les mer om dette produktet

Brava kleberfjernerspray er en silikonbasert kleberfjerner som er skånsom mot huden, og er med på å redusere sjansen for hudproblemer. Den gjør det enkelt å fjerne hudplate og kleberrester uten at det går utover klebeevnen til neste hudplate. Ny hudplate kan settes direkte på etter bruk av kleberfjernersprayen. Brava kleberfjernerspray inneholder ikke alkohol og svir ikke ved bruk.

Lukk
Brava elastisk tape

Brava® Elastisk tape

Les mer om dette produktet

Brava elastisk tape følger kroppens form og bevegelser, og sørger for at hudplaten sitter trygt på plass. For å passe til forskjellige kroppsprofiler og hudplater finnes tapen i tre forskjellige utgaver. Den sørger også for at kantene på hudplaten ikke ruller seg opp, og elastisiteten gir mer bevegelsesfrihet. Brava elastisk tape absorberer fuktighet og sørger for at hudplaten er godt festet til huden.

Lukk
Brava beskyttende tetningsring

Brava® Beskyttende tetningsring

Les mer om dette produktet

Brava beskyttende tetningsring følger kroppens bevegelser. Den er veldig fleksibel og robust, og holder seg på plass til den fjernes. Brava beskyttende tetningsring passer til alle typer stomi, kommer i tre ulike diametere og to tykkelser. Den absorberer fuktighet fra hudoverflaten, og etterlater minimalt med kleberrester etter fjerning. Huden vil bli enklere å rengjøre, og holde seg frisk og sunn.

Lukk
Lukk

Gratis vareprøver - gratis frakt

Takk for din bestilling

Kvittering

Vis skrivebordsversjon