Biatain® Alginate Ag

Produktinformasjon & ressurser

Produktbeskrivelse

Utvid for å vise produktbeskrivelsen.

Vis beskrivelse

Produktbeskrivelse

Bruk

Biatain Alginate Ag kan brukes til alle moderat til sterkt utsondrende sår av delvis til full tykkelse, inkludert bensår, trykksår, diabetesfotsår, donorsteder og traumatiske sår og andregrads forbrenninger. Biatain Alginate Ag kan brukes på infiserte sår eller sår med risiko for infeksjon. Biatain Alginate Ag kan brukes under kompresjonsbandasjer. Biatain Alginate Ag skal ikke brukes på tørre eller lett utsondrende sår eller til å kontrollere kraftig blødning.

Biatain Alginate Ag er en høyt absorberende sølvalginat-sårbandasje for moderat til sterkt utsondrende infiserte sår og sår med risiko for infeksjon.
 

Perfekt til gropfylling for infiserte sår

Sårbandasjens utforming og strukturelle integritet gjør at du kan klippe sårbandasjen for å passe til sår av enhver størrelse, form eller dybde. Bandasjen former seg til sårbunnen for optimal infeksjonskontroll.
 

Patentert med et sølvkompleks med bred antimikrobiell profil

Biatain Alginate Ag gir kontinuerlig antimikrobiell virkning under hele brukstiden (opptil 7 dager).
 

Unik sårbandasjeintegritet

Den unike sårbandasjeintegriteten gjør at bandasjen kan fjernes i ett stykke.
 

Minimal risiko for lekkasje og maserasjon

Absorpsjonen til Biatain Alginate Ag og gelformasjonen som låser eksudat inne i gelen, forhindrer lekkasje som kan forårsake maserasjon på omgivende hud.
 

Dokumentert hemostatisk effekt

I motsetning til hydrofiber-sårbandasjer har Biatain Alginate Ag en dokumentert hemostatisk effekt, dvs. evne til å stanse blodstrøm i små blødninger.
 

Virkningsmåte

Når Biatain Alginate Ag kommer i kontakt med såreksudat, omdannes det til en myk, sammenhengende gel som former seg tett til sårbunnen for optimal infeksjonskontroll. Det patenterte sølvkomplekset frigjør ioner i nærvær av såreksudat.
 

Produktsammensetning

Biatain Alginate AG er en alginat-sårbandasje som består av kalsiumalginat, karboksymetylcellulose (CMC) og et sølvionkompleks.

Lukk

Alternativer og tilbehør

Biatain® Ag Non-Adhesive

Biatain® Ag Non-Adhesive

Biatain® Ag uten kleber – Suveren absorpsjon for infiserte sår med ekstra ømfintlig hud. Unik 3D-skumstruktur for suveren absorpsjon. Utformet for å forebygge infeksjon. Patentert sølvkompleks med bred antimikrobiell profil. Kontinuerlig antimikrobiell effekt under hele brukstiden.

Vis Biatain® Ag Non-Adhesive
Vis skrivebordsversjon