Produktinformasjon & ressurser

Produktbeskrivelse

Utvid for å vise produktbeskrivelsen.

Vis beskrivelse

Produktbeskrivelse

Bruk

Biatain Silicone Lite kan brukes til en lang rekke utsondrende sår som bensår, trykksår, uinfiserte diabetesbensår, donorsteder, postoperative sår og skrubbsår. Biatain Silicone Lite passer for bruk på sår med ingen til lav utsondring, og kan brukes med kompresjonsbehandling.
 

Unik 3D-skumstruktur for suveren absorpsjon

Når den unike 3D-skumstrukturen til Biatain Silicone Lite er i kontakt med eksudat, føyer den seg tett til sårbunnen for suveren absorpsjon. Væskehåndteringsegenskapene til Biatain Silicone Lite sikrer optimal kontroll av eksudat og minimerer dermed risikoen for maserasjon og lekkasje.  (lenke til film der 3D-skumstrukturen vises)
 

Sikker tilpasning

  Sårkontaktlaget i silikon gir sikker tilpasning slik at sårbandasjen holdes på plass, samtidig som det sikrer minimalt med smerte ved fjerning.
 

Ikke-berøringsåpning

Biatain Silicone Lite har en ikke-berøringsåpning i tre deler for aseptisk, sikker og enkel påføring, noe som reduserer sløsing med sårbandasjer.  (lenke til film der produktet settes på)
 

Myk, ultrafleksibel og komfortabel

Den myke og fleksible designen til Biatain Silicone Lite sikrer tettere tilpasning til sår og kropp, og det tynne skumbindet på hudnivå gjør at Biatain Silicone er behagelig å bruke. Biatain Silicone Lite er derfor spesielt egnet for sår og pasienter som trenger økt mobilitet.
 

Bakterie- og dusjsikker

Den permeable toppfilmen er både  bakterie- og dusjsikker (lenke til film, delen bakterie- og dusjsikker)
 

Virkningsmåte

Den unike 3D-skumstrukturen absorberer eksudatet vertikalt, og holder væsken unna inne i strukturen, men lar det likevel være igjen nok sårvæske for optimale forhold for fuktig sårbehandling.
 

Produktsammensetning

Biatain Silicone Lite er en tynn, ultrafleksibel og absorberende polyuretan-skumbandasje med en semipermeabel, vann- og bakterietett toppfilm og en myk silikonkleber. (lenke til film – som viser de ulike lagene til Biatain Silicone Lite)

Lukk

Produktvarianter

Utvid for å se alle varianter av produktet.

Vis produktvarianter
Lukk

Produktvarianter

Produktnavn Artikkelnummer Områdestørrelse Enhet i pakke
Biatain® Silicone Lite 334440 7.5x7.5 cm 10
Biatain® Silicone Lite 334450 10x10 cm 10
Lukk

Alternativer og tilbehør

Biatain® Silicone

Biatain® Silicone

Biatain Silicone – Suveren absorpsjon med myk kleber for generelle formål. Myk skumbandasje med en skånsom silikonkleber. Unik Biatain-skumstruktur for suveren absorpsjon. Sikker tilpasning. Ikke-berøringsåpning for trygg og enkel påføring. Myk, fleksibel og komfortabel. Bakterie- og dusjsikker.
Vis Biatain® Silicone
Vis skrivebordsversjon