Produktinformasjon & ressurser

Produktbeskrivelse

Utvid for å vise produktbeskrivelsen.

Vis beskrivelse

Produktbeskrivelse

Bruk

Biatain Silicone kan brukes til en lang rekke utsondrende sår, inkludert bensår, trykksår, uinfiserte diabetesfotsår, donorsteder, postoperative sår og skrubbsår. Kan brukes med kompresjonsbehandling.
 

Unik 3D-skumstruktur for suveren absorpsjon

Når den unike 3D-skumstrukturen til Biatain Silicone er i kontakt med eksudat, føyer den seg tett etter sårbunnen for suveren absorpsjon. Væskehåndteringsegenskapene til Biatain Silicone sikrer optimal kontroll av eksudat og minimerer dermed risikoen for maserasjon og lekkasje. (lenke til film der 3D-skumstrukturen vises 1.18–1.42)
 

Sikker tilpasning

Sårkontaktlaget i silikon gir en sikker tilpasning slik at sårbandasjen holdes på plass, samtidig som det sikrer minimalt med smerte ved fjerning.
 

Ikke-berøringsåpning

Biatain Silicone har en ikke-berøringsåpning i tre deler for aseptisk, sikker og enkel påføring, noe som reduserer sløsing med sårbandasjer. (lenke til film der produktet settes på 0.44–1.18)
 

Myk, fleksibel og komfortabel

Den myke og fleksible designen til Biatain Silicone sikrer tettere tilpasning til sår og kropp, og skumbindet på hudnivå gjør at Biatain Silicone er behagelig å bruke, – selv under kompresjon. (lenke til film – kompresjonsdelen 2.00–2.14)
 

Bakterie- og dusjsikker

Den semipermeable toppfilmen er både bakterie- og dusjsikker (lenke til film, delen bakterie- og dusjsikker 1.42–2.00)
 

Virkningsmåte

Den unike 3D-skumstrukturen absorberer eksudatet vertikalt, og sammen med låslaget holder den væsken unna inne i strukturen, men lar det likevel være igjen nok sårvæske for optimale forhold for fuktig sårbehandling.
 

Produktsammensetning

Biatain Silicone er en myk og føyelig polyuretan-skumbandasje med en semipermeabel, vann- og bakterietett toppfilm og en myk silikonkleber. (lenke til film – som viser de ulike lagene 0.26–0:44)

Lukk

Produktvarianter

Utvid for å se alle varianter av produktet.

Vis produktvarianter
Lukk

Produktvarianter

Produktnavn Artikkelnummer Områdestørrelse Enhet i pakke
Biatain® Silicone 334340 7.5x7.5 cm 10
Biatain® Silicone 334350 10x10 cm 10
Biatain® Silicone 334360 12.5x12.5 cm 10
Lukk

Alternativer og tilbehør

Biatain® Silicone Lite

Biatain® Silicone Lite

Biatain Silicone Lite – Suveren absorpsjon med myk kleber for økt mobilitet.  Tynn og ultrafleksibel sårbandasje med skånsom silikonkleber. Unik Biatain-skumstruktur for suveren absorpsjon. Sikker tilpasning. Ikke-berøringsåpning for trygg og enkel påføring. Myk, ultrafleksibel og komfortabel. Bakterie- og dusjsikker.
Vis Biatain® Silicone Lite
Biatain® Non-adhesive

Biatain® Non-adhesive

Biatain® sårbandasje uten kleber – Suveren absorpsjon for sår med ekstra ømfintlig hud. Unik 3D-skumstruktur for suveren absorpsjon. Minimal maserasjon og lekkasje. Lang brukstid. Myk og fleksibel sårbandasje.

Vis Biatain® Non-adhesive
Vis skrivebordsversjon