Produktinformasjon & ressurser

Produktbeskrivelse

Utvid for å vise produktbeskrivelsen.

Vis beskrivelse

Produktbeskrivelse


Bruk

Biatain Super kan brukes i behandling av en lang rekke utsondrende sår, inkludert bensår, trykksår, diabetesfotsår, andregrads forbrenninger, kirurgisår og skrubbsår. Biatain Super egner seg for bruk under kompresjonsbehandling.

Biatain Super er en høyabsorberende hydrokapillær sårbandasje som gir optimalt miljø for fuktig sårbehandling av utsondrende sår.
 

Egnet til sterkt utsondrende sår

Rask absorpsjon, fordeling og oppfanging av eksudat muliggjør full bruk av absorpsjonskapasiteten med minimal risiko for maserasjon og lekkasje, selv for svært utsondrende sår.
 

Optimalt miljø for fuktig sårbehandling for raskere heling

Det hydrokapillære bindet absorberer eksudat raskt vertikalt og fordeler det horisontalt. Sårbandasjene sikrer et optimalt miljø for fuktig sårbehandling for raskere heling.
 

Alt-i-ett sårbandasje som er enkel å bruke

Sammenlignet med andre absorberende sårbandasjer er Biatain Super en kostnadseffektiv løsning uten behov for ytterligere sårkontaktlag.
 

Virkningsmåte

De superabsorberende partiklene absorberer og holder igjen store mengder eksudat. Fibrer fordeler eksudatet gjennom bindet for å maksimere absorpsjonen. Høyhastighets fuktdampoverføring bidrar til de overlegne eksudathåndteringsevnene.
 

Sammensetning

Biatain Super, sårbandasje uten kleber består av et superabsorberende hydrokapillært bind med en semipermeabel, vann- og bakterietett toppfilm og et sårkontaktlag uten kleber.

 

Lukk

Produktvarianter

Utvid for å se alle varianter av produktet.

Vis produktvarianter
Lukk

Produktvarianter

Produktnavn Artikkelnummer Områdestørrelse Enhet i pakke
Biatain® Super, Non-Adhesive 046300 10x10 cm 10
Biatain® Super, Non-Adhesive 046350 15x15 cm 10
Biatain® Super, Non-Adhesive 046450 12x12 cm 10
Biatain® Super, Non-Adhesive 046320 12.5x12.5 cm 10
Biatain® Super, Non-Adhesive 046390 20x20 cm 10
Lukk

Alternativer og tilbehør

Biatain® Non-adhesive

Biatain® Non-adhesive

Biatain® sårbandasje uten kleber – Suveren absorpsjon for sår med ekstra ømfintlig hud. Unik 3D-skumstruktur for suveren absorpsjon. Minimal maserasjon og lekkasje. Lang brukstid. Myk og fleksibel sårbandasje.

Vis Biatain® Non-adhesive
Biatain® Soft-Hold

Biatain® Soft-Hold

Biatain® Soft-Hold – Suveren absorpsjon for sår som er vanskelige å bandasjere. Unik 3D-skumstruktur for suveren absorpsjon. Minimal maserasjon og lekkasje. Lang brukstid. Myk og fleksibel sårbandasje.

Vis Biatain® Soft-Hold
Vis skrivebordsversjon