Helseøkonomi

Viktigheten av økonomi i kontinensbehandling

For å tilby de beste produktene innenfor budsjettets grenser, må helseforsørgere se på den totale kostnaden av kontinensbehandling. Kostnader og fordeler med kontinensbehandling
Lukk

Viktigheten av økonomi i kontinensbehandling

Det primære målet for helsesystemer er å forbedre helsen. De fleste helseinstitusjoner opererer for det meste med årlige budsjett som primært fokuserer på større pasientgrupper enn de som krever kontinensbehandling. Dette øker risikoen for at mennesker som krever kontinensbehandling må nøye seg med lavkostnadsintervensjoner.

Den fullstendige kostnaden av behandling

Kostnaden for kontinensbehandling består ikke bare av enhetskostnaden for et gitt produkt, men også kostnaden for helsekomplikasjoner over tid. På grunn av dette er det veldig viktig å se på den totale kostnaden av en behandling for å kunne tilby det beste produktet innenfor et spesielt budsjettspekter.

Innenfor området for kontinensbehandling skaper Coloplast verdi for pengene ved å redusere antall komplikasjoner, noe som betyr færre sykehusinnleggelser, lavere generelle medisinske kostnader så vel som bedre livskvalitet for pasientene.

Lukk

Hvorfor velge Coloplasts kontinensprodukter?

Vi i Coloplast lytter nøye for å få en bedre forståelse for behovene. På denne måten utvikler vi hele tiden nye og bedre måter å gjøre ting på og tar de beste idéene til markedet. Vårt mål er å utgjøre en stor forskjell i menneskers liv. Å velge Coloplasts kontinensprodukter
Lukk

Brukerdreven innovasjon siden 1954

Mennesker med kontinensproblemer og de som jobber som helsepersonell møter fortsatt betydelige utfordringer hver dag. For å løse disse utfordringene, jobber vi tett sammen med begge grupper for å utvikle bedre løsninger.
 

Brukerdrevet innovasjon

For å forstå de daglige rutinene og utfordringer som mennesker med et kateter, benpose, uridom eller irrigasjonssystem møter, besøker våre FOU-ansatte disse menneskene og følger tett deres daglige aktiviteter og rutiner. Denne prosessen hjelper oss å forstå deres utfordringer og å utvikle deres behov til effektive løsninger. 


 

Har lyttet og svart siden 1954

Å jobbe tett sammen med helsepersonell og brukerne av våre produkter er ikke nytt for Coloplast. Faktisk så startet måten vi jobber på i dag allerede i 1954. Elise Sørensen var en kommunal sykepleier. Søsteren hennes, Thora, hadde nettopp gjennomgått en stomioperasjon og var redd for å gå ut. Hun var redd for at stomien skulle lekke i full offentlighet. Elise skapte derfor verdens første klebende stomipose, noe som ga Thora og tusenvis av andre mennesker som henne muligheten til å nyte livet igjen. En enkel løsning med stor betydning. 

Lukk
Lukk

Gratis vareprøver - gratis frakt

Takk for din bestilling

Kvittering

Vis skrivebordsversjon