Irrigasjon av tarm med Peristeen® Plus

Lær mer om tarmproblemer, tarmlekkasje og kronisk forstoppelse

Hvordan transanal irrigasjon fungerer

Transanal irrigasjon (TAI) er en veldokumentert tarmtømmingsteknikk som er forutsigbar ved avføringslekkasje og kronisk forstoppelse. Lær mer om analirrigasjon

Transanal irrigasjon (TAI) er en veldokumentert tarmtømmingsteknikk som er forutsigbar ved avføringslekkasje og kronisk forstoppelse.

Regelmessig tarmskylling med vann ved hjelp av Peristeen® Plus er effektivt og fungerer på følgende måte:

  • Peristeen Plus kateteret føres opp i endetarmen. På kateteret er det en ballong som blåses opp før vann kommer inn. Ballongen sikrer at kateteret holder seg på plass. Ved bruk av konkateter holdes det ved hjelp av en hånd.
  • Vann pumpes deretter inn i tarmen.
  • Det fører til at avføringen mykner og setter i gang sammentrekninger i tarmen som deretter presser avføringen ut.

Transanal irrigasjon med Peristeen Plus er effektivt ved tømming av store deler av tykktarmen. Om det gjøres daglig eller annenhver dag, kan prosedyren holde deg kontinent i opptil 48 timer. Det gir deg trygghet i hverdagen til å gjøre ting du kanskje ikke gjorde tidligere.

Vi anbefaler at du tar kontakt med helsepersonell dersom du opplever utfordringer med tarmen. Som en forberedelse til konsultasjon kan du ta en selvvurderingstest som gir indikasjoner på alvorlighetsgraden av symptomene dine og gir legen innblikk i en passende behandling.

Reseptforeskriving:

Artikkelgruppe må spesifiseres på resepten med tekst: «Analirrigasjon, komplett system»
E-reseptforeskriving: Peristeen Plus transanal irrigasjon §5.1
Undergruppe/artikkel gr. Analirrigasjon
Art. nr: 5010504

Lukk

Motta mer informasjon om Peristeen® Plus

Coloplast ønsker å tilrettelegge for riktig bruk av våre produkter. Vi sender deg gjerne informasjon om Peristeen Plus analirrigasjon, og svarer på spørsmål om bruk av produktet og gir deg tips og råd i hverdagen. Du kan også kontakte våre sykepleiere på telefon 22 57 50 20 eller ved å fylle ut vårt kontaktskjema.

Ved å fylle ut skjema nedenfor vil du bli tilsendt mer informasjon om Peristeen Plus. Det er selvfølgelig helt kostnadsfritt.

Bakgrunn


Personopplysninger*
Ja, jeg samtykker til å motta vareprøver
Ja, jeg samtykker til å motta markedsføring
 

PM-16650

Lukk

Gratis vareprøver - gratis frakt

Takk for din bestilling

Kvittering

Vis skrivebordsversjon