Produktinformasjon & ressurser

Produktbeskrivelse

Utvid for å vise produktbeskrivelsen.

Vis beskrivelse

Produktbeskrivelse

Bruk

Comfeel® kan brukes i behandling av kroniske, lavt til moderat utsondrende sår samt overfladiske akutte sår i de siste stadiene av sårheling. Comfeel Ulcer er indisert for trykksår, bensår, overflateforbrenninger, donorsteder, postoperative sår og skrubbsår. Bandasjen kan være på i opptil 7 dager, avhengig av de spesifikke såregenskapene.
 
Comfeel hydrokolloid sårbandasje er den skånsomme og dokumenterte løsningen for forsegling og heling av lavt til moderat utsondrende sår.
 

Det pålitelige og trygge valget i 30 år.

Bruken av Comfeel hydrokolloid sårbandasje er klinisk dokumentert gjennom 30 år. Comfeel-utvalget er det pålitelige og trygge valget som standard sårbandasje i mange sårpleieklinikker, takket være dets effektivitet, allsidighet og brede produktutvalg.
 

Kan brukes både som primær og sekundær sårbandasje

Comfeel kan brukes direkte på lavt til moderat utsondrende sår i de siste stadiene av sårheling. Comfeel kan også brukes som sekundær bandasje.
 

Tilgjengelig i former for å bandasjere enhver del av kroppen

Comfeel-utvalget er tilgjengelig som vanlige kvadratiske størrelser  for å passe til ulike behov.
 

Bakterie- og vanntett toppfilm

Den semipermeable toppfilmen muliggjør fordamping tilsvarende eksudatnivået, men hindrer at bakterier og vann kommer inn i såret.
 

Virkningsmåte

Når sårbandasjen kommer i kontakt med såreksudat, danner den en viskøs gel som absorberer eksudat, men som ikke fester seg til såret.
 

Produktsammensetning

Comfeel består av fuktabsorberende natrium-karboksymetylcellulose (CMC)-partikler som er innkapslet i en syntetisk, elastisk og klebrig masse. Toppfilmen er en semipermeabel polyuretanfilm.

Lukk

Produktvarianter

Utvid for å se alle varianter av produktet.

Vis produktvarianter
Lukk

Produktvarianter

Produktnavn Artikkelnummer Enhet i pakke
Comfeel® 033500 10
Comfeel® 033530 10
Comfeel® 033560 10
Lukk

Alternativer og tilbehør

Comfeel® Plus

Comfeel® Plus

Comfeel ® Plus Ulcer – Raskere sårheling ved å forsegle og beskytte  såret. Det pålitelige og trygge valget i 30 år. Kan brukes både som primær og sekundær sårbandasje. Tilgjengelig i former for å bandasjere enhver del av kroppen. Bakterie- og vanntett toppfilm.

Vis Comfeel® Plus
Comfeel® Plus Transparent

Comfeel® Plus Transparent

Comfeel® Plus Transparent sårbandasje – Raskere sårheling ved å forsegle og beskytte såret. Utmerket støtte for lukking av sår. Fleksibilitet til å bandasjere enhver del av kroppen. Gjennomsiktighet for å muliggjøre sårinspeksjon uten å bytte sårbandasje. Bakterie- og vanntett toppfilm.

Vis Comfeel® Plus Transparent
Purilon® Gel

Purilon® Gel

Purilon® – Raskere sårheling med effektiv og skånsom debridering. Unik blanding av hydrerende og absorberende egenskaper. Enkelt å sette på og fjerne. Minimaliserer lekkasje og maserasjon.

Vis Purilon® Gel
Biatain® Alginate

Biatain® Alginate

Biatain® Alginate – Suveren absorpsjon for vevsnekroseaktige sår og gropfylling. Ideell for gropfylling. Unik sårbandasjeintegritet. Minimal risiko for lekkasje og maserasjon. Dokumentert hemostatisk effekt.

Vis Biatain® Alginate
Vis skrivebordsversjon