Gratis vareprøver på SpeediCath Compact Set

 

 

Personopplysninger* Jeg godkjenner hermed at Coloplast kan kontakte meg, og at mine personopplysninger behandles i henhold til Coloplast sin policy for personopplysninger.

 
 

SpeediCath® Compact Set

SpeediCath® Compact Set

SpeediCath Compact Set er en kateter- og poseløsning for kvinner og menn som ikke kateteriserer direkte i toalettet. Det består av et kompakt kateter med en steril integrert urinpose som ligger helt klart til bruk i en hylse. Les mer om fordelene
Lukk

Headline text

Fordelene med SpeediCath Compact Set:


• det eneste kompakte og diskrete kateteret med en integrert steril pose-

 en unik hydrofil overflate for optimal sikkerhet og komfort

• kan legges tilbake i hylsen og lukkes etter bruk

• enkel i bruk både i og utenfor hjemmet• urinposen rommer 750 ml

Lukk
SpeediCath® Compact Set

SpeediCath® Compact Set

SpeediCath Compact Set vinner prestisjefylt designpris Les mer om hvordan Coloplast setter standarden innen design på kateter
Lukk

Headline text

Coloplast setter ny standard innen kateterdesign. Det var tilbakemeldingen fra juryen for den prestisjefylte designprisen Red Dot, som også kalte SpeediCath Compact Set for ikonisk, re og ikke-stigamtiserende.

 

Red Dots designpris er en internasjonal, prestisjefylt utmerkelse for produktutforming som ble opprettet i 1955. Hvert år registreres flere tusen produkter til Red Dots designpris, både av designere og produsenter. 

 

Red Dot er en pris som fokuserer på brukeropplevelsen og produktets etiske verdi.  En jury som består av anerkjente designeksperter fra hele verden bedømmer produktene og avgjør hvem som vinner.  De produktene som vinner vises frem på Red Dots designmuseum i Essen.

 

"Som designer er det først og fremst en ære og vite at noen setter pris på designet", sier Mariene Corydon, Senior Project Manager i Coloplast.

 

"Jeg er så glad for at vi har lagd en løsning som har verdi for mennesker. SpeediCath Compact Set er det diskret og ikke-stigamtiserende tilbehør sammenlignet med at tradisjonelt kateter som kan skape mer uønsket oppmerksomhet fra omgivelsene. Nå kan du faktisk vise omverdenen hva du har i vesken uten at det blie en pinlig situasjon".

Lukk
Lukk

Gratis vareprøver - gratis frakt

Takk for din bestilling

Kvittering

Vis skrivebordsversjon