Produktinformasjon & ressurser

Produktbeskrivelse

Utvid for å vise produktbeskrivelsen.

Vis beskrivelse

Produktbeskrivelse

SenSura® Mio Convex har en buet form som fester godt på ujevn hud, dyptliggende områder og for stomier som trenger støtte eller hjelp til å skyves frem. Kombinert med den elastiske hudkleberen gir den en sikrere tilpasning* til individuelle kroppsformer.

Nøkkelfordeler:

 • En tilpasningsdyktig konveks med integrerte flex-linjer for en unik kombinasjon av stabilitet og fleksibilitet.
 • Elastisk kleber for sikker tilpasning til individuelle kroppsfasonger
 • Fleksibel kobling for tilpasning til kroppens konturer og en diskré, flat profil

SenSura Mio Convex 2-dels Flex hudplate har et tilpasningsdyktig konveks skall og en elastisk kleber som er separat fra posen, slik at posen kan skiftes uten å bytte hudplate. Posen er koblet til hudplaten med den velkjente Flex-koblingen som er et sikkert koblingssystem som er flatt, diskré og fleksibelt nok til å følge kroppens konturer. SenSura Mio Convex Flex er tilgjengelig i et bredt utvalg av convex light hudplater med oppklippbart hull, eller forskjellig ferdigstansede hull.  Posene finnes i ulike størrelser og er tilgjengelige som klare eller grå med inspeksjonsvindu, og med koblingssystem på 35, 50eller 70 mm i diameter.

--------------------

* Sammenlignet med standardpleie som defineres som de mest foreskrevne/solgte stomiproduktene.

Lukk

Produktvarianter

Utvid for å se alle varianter av produktet.

Vis produktvarianter
Lukk

Produktvarianter

Produktnavn Artikkelnummer Festemiddeltype Festeplatetype Koblingsstørrelse Enhet i pakke
SS Mio Flex 35mm cx light 10-20 164710 Kleberkobling Flex 35mm 5
SS Mio Flex 35mm cx light 18 164720 Kleberkobling Flex 35mm 5
SS Mio Flex 50mm cx light 15-30 164810 Kleberkobling Flex 50mm 5
SS Mio Flex 50mm cx light 15-40 164830 Kleberkobling Flex 50mm 5
SS Mio Flex 50mm cx light 21 164840 Kleberkobling Flex 50mm 5
SS Mio Flex 50mm cx light 25 164850 Kleberkobling Flex 50mm 5
SS Mio Flex 50mm cx light 28 164860 Kleberkobling Flex 50mm 5
SS Mio Flex 50mm cx light 31 164870 Kleberkobling Flex 50mm 5
SS Mio Flex 50mm cx light 35 164880 Kleberkobling Flex 50mm 5
SS Mio Flex 70mm cx light 15-53 164910 Kleberkobling Flex 70mm 5
SS Mio Flex 70mm cx light 38 164930 Kleberkobling Flex 70mm 5
SS Mio Flex 70mm cx light 41 164940 Kleberkobling Flex 70mm 5
Lukk

Spørsmål & svar

Utvid for å vise spørsmål & svar-delen.

Vis detaljer
Lukk

Spørsmål & svar

Spm.: Hvordan gir SenSura Mio Convex den unike kombinasjonen av stabilitet og fleksibilitet?
Svar: SenSura Mio Convex har en tilpasningsdyktig konvekskleber med unike integrerte flex-linjer som gir stabilitet og støtte. Den gjør at stomien skyves frem og holder hudfolder fra hverandre, samtidig som den er fleksibel og gir bevegelsesfrihet og trygghet. SenSura Mio Convex leveres i en Soft, Light og Deep versjon, og hver av dem har sin unike kombinasjon av fleksibilitet og stabilitet for å passe til ulike konvekse behov.

 

Spm.: Hvordan tilpasser SenSura Mio Convex seg så bra til kroppen?
Svar: SenSura Mio Convex har en elastisk kleber som passer til forskjellige kroppsfasonger, og som opprettholder en sikker tilpasning ved å følge kroppens bevegelser. Den fester til og med over brokk, arr og hudfolder. Akkurat som huden er SenSura Mio elastisk, den bøyes og strekkes sammen med huden din når kroppen din beveger seg.

 

Spm.: Hvorfor lages SenSura Mio Convex i en nøytral gråfarge?
Svar: Fargen på SenSura Mio Convex ble valgt ut blant hundrevis av farger for å finne den spesifikke fargen som optimaliserer diskresjonen under alle forskjellige klesfarger – til og med hvitt. I motsetning til andre stomiprodukter er SenSura Mio Convex laget av et materiale som vi ellers har på oss på kroppen, nemlig tekstil. Den er myk og komfortabel mot huden, den gir lav friksjon mot klær og den føles ikke våt etter en dusj. I tillegg gjør stoffet at stomiposen ser mer ut som et klesplagg enn medisinsk utstyr.

 

Spm.: Hvordan kan SenSura Mio Convex redusere oppblåsing av stomiposen?
Svar: Trikset er det sirkulære prefilteret som er utviklet for å beskytte karbonpakken og membranen mot stomiinnhold. Prefilteret reduserer tilstopping, noe som gir 61 % reduksjon i oppblåsing av posen.

 

Spm.: Hva er fordelen med Flex-koblingen?
Svar: Den velkjente Flex-koblingen er en flat fleksibel kobling som kan tilpasse seg til kroppens konturer og gir en diskré profil. Koblingssystemet er sikkert, komfortabelt og lett å håndtere.

Lukk

Nøkkelfordeler

SenSura Mio Convex Flex hudplate

Ingen flere kompromisser mellom stabilitet og fleksibilitet

Opplev magien med den konvekse kleberen
Lukk

Ingen flere kompromisser mellom stabilitet og fleksibilitet

Ingen kropper er like. Mennesker har individuelle kropper som kommer i ulike størrelser og former, og formene endrer seg i løpet av dagen og når vi beveger oss rundt. Derfor er det en utfordring å finne utstyr som passer.

Nøkkelfordeler

 • SenSura Mio Convex har et tilpasningsdyktig konveksskall som fester godt* til ujevne hudområder, dype folder og furer, samtidig som den skyver stomien frem.
 • Den konvekse kleberen med integrerte flex-linjer tilbyr en unik kombinasjon av stabilitet og fleksibilitet, slik at det oppleves mer behagelig uten at det går utover sikkerheten.
 • Den elastiske kleberen gjør at produktet kan strekke seg og trekke seg tilbake igjen. Hud har en naturlig elastisitet som hjelper den å bøye og strekke seg når kroppen beveger seg. Akkurat som huden er SenSura Mio Convex elastisk, den bøyer og strekker seg med huden din når du beveger deg.

  --------------------

  * Sammenlignet med standardpleie som defineres som de mest foreskrevne/solgte stomiproduktene.

   
Lukk
SenSura Mio Convex Flex hudplate

Optimal diskresjon

Opplev den nye posen
Lukk

Optimal diskresjon

Nye SenSura Mio Convex ser annerledes ut enn andre stomiposer, da den er designet for å optimalisere diskresjon.

Nøkkelfordeler

 • I motsetning til andre stomiprodukter er SenSura Mio Convex laget av et materiale som vi ellers har på oss på kroppen, nemlig tekstil. Den er myk og komfortabel mot huden, den gir lav friksjon mot klær og den føles ikke våt etter en dusj. I tillegg gjør stoffet at stomiposen ser mer ut som et klesplagg enn medisinsk utstyr
 • Fargen på SenSura Mio Convex ble valgt ut blant hundrevis av farger for å finne den spesifikke fargen som optimaliserer diskresjonen under alle forskjellige klesfarger – til og med hvitt.
 • SenSura Mio Convex prøver ikke å etterligne kroppen. Den er et personlig tilbehør som optimaliserer diskresjon slik at du kan føle deg trygg.
Lukk
SenSura Mio Convex Flex hudplate

Nytt filter for bedre nattesøvn

Oppdag det unike sirkelfilteret
Lukk

Nytt filter for bedre nattesøvn

Har du noensinne hatt problemer med at stomiposen blåser seg opp? Det sirkulære filteret har et unikt prefilter som er utformet for å redusere dette problemet.

Nøkkelfordeler

 • Prefilterets jobb er å beskytte karbonpakken og membranen, da disse to delene er veldig følsomme for stomiinnhold. Sirkelfilteret tilstoppes sjeldnere slik at luftstrømmen gjennom filteret varer lengre, og du vil oppleve færre tilfeller av oppblåst pose. 
 • Sirkelfilteret har faktisk bevist å redusere tilfeller av oppblåst pose med opp til 61 %. Sirkelfilteret vil forbedre diskresjonen og hjelpe deg å sove bedre om natten.
Lukk

Video & animasjoner

Brukervitnesbyrd

Lukk
SenSura® Mio Convex Flex hudplate

Gratis vareprøver - gratis frakt

Produkt SenSura® Mio Convex Flex hudplate

Takk for din bestilling

Kvittering

Vis skrivebordsversjon