Produktinformasjon & ressurser

Produktbeskrivelse

Utvid for å vise produktbeskrivelsen.

Vis beskrivelse

Produktbeskrivelse

SpeediCath® Compact mann er kompakt og diskré, uten at det har gått på kompromiss med bruk, trygghet eller hygiene. Takket være den patenterte teleskopfunksjonen er det enkelt å styre og kontrollere under innføringen. SpeediCath® Compact mann kan føres inn uten at du berører kateteret. Det er helt klart til bruk takket være det hydrofile overflatebehandlede belegget.

Lukk

Produktvarianter

Utvid for å se alle varianter av produktet.

Vis produktvarianter
Lukk

Produktvarianter

Produktnavn Kjønn/aldersprofil Artikkelnummer Charriere Belegg Diameter Lengde (numerisk) Materiale Endetype Enhet i pakke
SpeediCath® Compact mann Mann 286920 CH 12 Hydrofile, klare til bruk 4.0 / 6.0 30 cm Polyurethane Nelaton 30
Lukk

Spørsmål & svar

Utvid for å vise spørsmål & svar-delen.

Vis detaljer
Lukk

Spørsmål & svar

Spm.: Hvordan er det mulig å lage SpeediCath Compact mann så lite?
Svar: Takket være den teleskopiske utformingen er det under halvparten så langt som et vanlig mannlig kateter. SpeediCath Compact Mann kan derfor lagres, tas med, brukes og kastes på en mer diskré måte.Spm.: Vil overgangen føre til mer ubehag når kateteret brukes?
Svar: Du skal ikke føle noe mer ubehag ved bruk av SpeediCath Compact mann enn når du bruker et vanlig kateter som SpeediCath (1,2).

 


Spm.: Hvordan åpner jeg SpeediCath Compact mann?
Svar: SpeediCath Compact mann er enkelt å åpne, også for menn med nedsatt håndfunksjon. Hold kateteret loddrett slik at tippen peker oppover og åpne ved å vri lokket.Spm.: Hvordan gjør jeg kateteret klart til bruk?
Svar: Ingen forberedelse er påkrevd. SpeediCath Compact mann er klart til bruk med en gang på grunn av det unike hydrofile belegget som også dekker de polerte kateterøynene. Det gir en skånsom og behagelig kateterisering, både under inn- og utføring av kateteret.

 


Spm.: SpeediCath Compact mann er kortere enn et vanlig kateter. Er det langt nok til å tømme blæren min?
Svar: SpeediCath Compact mann er konstruert for å være diskré og kortere enn et vanlig kateter, men uten at det går ut over muligheten til å tømme blæren effektivt (3).

 


Spm.: Jeg bruker vanligvis en CH14. Når jeg bruker en SpeediCath Compact mann, kan jeg tømme blæren like raskt?
Svar: SpeediCath Compact mann er en ny type kateter – et CH12 kombinert med et CH18. Tiden det tar å tømme en full blære vil være nesten den samme for et CH14 og SpeediCath Compact mann. Det vil ta omkring 4 sekunder lenger å tømme en full blære på 400 ml, men SpeediCath Compact mann har vist seg mye enklere å sette inn.Spm.: Hvordan lukker jeg produktet og kaster det på en diskré måte?
Svar: Lokket kan lukkes igjen uten fare for lekkasje. Etter bruk, setter du bare lokket på igjen. Diskresjonen opprettholdes og ingen vil merke at det er et kateter som kastes.

 

Referanser

1) Bagi et al. Sikkerhet med et nytt kompakt mannlig intermitterende kateter: en randomisert cross-over-studie på på friske frivillige menn. Godtatt for publikasjon i Urologia Internationalis.
2) Chartier-Kastler et al. Sikkerheten av et nytt kompakt kateter for menn med nevrogen blæredysfunksjon: et randomisert åpent cross-over-studie. Sendt inn til Spinal Cord.
3) Domurath et al. Residual urine after intermittent catheterisation in males using a newly developed catheter (SpeediCath Compact Male) and a conventional male catheter (SpeediCath). Sendt inn til Spinal Cord.

Lukk

Nøkkelfordeler

SpeediCath Compact mann – diskré og kompakt kateter for menn.

Diskré

Les mer
Lukk

Diskré

SpeediCath® Compact mann er kompakt og diskré slik at du lett kan ta det med i lommen eller i en pose. Ingen trenger å vite at det er et kateter.

Lukk
SpeediCath Compact mann – diskré og kompakt kateter for menn.

Klart til bruk

Les mer
Lukk

Klart til bruk

For å sikre at kateterisering tar så lite tid som mulig, er SpeediCath Compact mann forhåndssmurt og klart til bruk med en gang, uten å tilsette vann eller glidemiddel.

Lukk
SpeediCath Compact mann – diskré og kompakt kateter for menn.

Enkelt å bruke

Les mer
Lukk

Enkelt å bruke

SpeediCath® Compact mann er enkelt å åpne og praktisk å kaste. Den teleskopiske utformingen gjør det enkelt å styre og kontrollere under innsettingen. Takket være fastheten er det ikke nødvendig å berøre selve kateteret. Dette er oppnådd uten at det har gått på kompromiss med brukervennlighet, trygghet eller hygiene.

Lukk

Video & animasjoner

Brukervitnesbyrd

Alternativer og tilbehør

SpeediCath®

SpeediCath®

SpeediCath® - katetre som er helt klare til bruk

Vis SpeediCath®
Lukk
SpeediCath® Compact mann

Gratis vareprøver - gratis frakt

Produkt SpeediCath® Compact mann

Takk for din bestilling

Kvittering

Vis skrivebordsversjon