Produktinformasjon & ressurser

Produktbeskrivelse

Utvid for å vise produktbeskrivelsen.

Vis beskrivelse

Produktbeskrivelse

Bruk

Biatain sårbandasje uten kleber kan brukes til en lang rekke utsondrende sår, inkludert bensår, trykksår, uinfiserte diabetesfotsår, andregrads forbrenninger, donorsteder, postoperative sår og skrubbsår. Biatain sårbandasje uten kleber kan brukes i kombinasjon med kompresjonsbehandling.
 

Unik 3D-skumstruktur for suveren absorpsjon

Når den unike 3D-skumstrukturen til Biatain er i kontakt med eksudat, føyer den seg tett etter sårbunnen –, også under kompresjon.
 

Minimal maserasjon og lekkasje

De suverene absorpsjons- og eksudatoppsamlingsegenskapene til Biatain sårbandasje uten kleber minimerer risikoen for maserasjon og lekkasje. Denne sårbandasjen uten kleber egner seg godt for bruk på sår med svært ømfintlig hud rundt såret.
 

Lang brukstid

På grunn av den suverene absorpsjonskapasiteten til Biatain har sårbandasjen lang brukstid. Kliniske studier har vist at Biatain er en kostnadseffektiv løsning med en brukstid på opptil 7 dager.
 

Myk og fleksibel sårbandasje

Biatain sårbandasje uten kleber er en myk og fleksibel sårbandasje som er svært behagelig å bruke. De skrå kantene reduserer risikoen for trykkmerker.
 

Virkningsmåte

Den unike 3D-skumstrukturen absorberer eksudatet vertikalt, og holder væsken unna inne i strukturen, men lar det likevel være igjen nok sårvæske for optimale forhold for fuktig sårbehandling.
 

Sammensetning

Biatain sårbandasje uten kleber er en myk og behagelig polyuretan-skumbandasje med en semipermeabel, vann- og bakterietett toppfilm.

Lukk

Produktvarianter

Utvid for å se alle varianter av produktet.

Vis produktvarianter
Lukk

Produktvarianter

Produktnavn Artikkelnummer Områdestørrelse Enhet i pakke
Biatain® Non-adhesive 334100 10x10 cm 10
Biatain® Non-adhesive 334130 15x15 cm 5
Biatain® Non-adhesive 334160 20x20 cm 5
Biatain® Non-adhesive 334120 10x20 cm 5
Biatain® Non-adhesive 361050 5x7 cm 10
Lukk

Alternativer og tilbehør

Biatain® Soft-Hold

Biatain® Soft-Hold

Biatain® Soft-Hold – Suveren absorpsjon for sår som er vanskelige å bandasjere. Unik 3D-skumstruktur for suveren absorpsjon. Minimal maserasjon og lekkasje. Lang brukstid. Myk og fleksibel sårbandasje.

Vis Biatain® Soft-Hold
Biatain® Super, Non-Adhesive

Biatain® Super, Non-Adhesive

Biatain® Super, sårbandasje uten kleber – Suveren absorpsjon for svært utsondrende sår. Egnet til sterkt utsondrende sår. Optimalt miljø for fuktig sårbehandling for raskere heling. Alt-i-ett sårbandasje som er enkel å bruke.

Vis Biatain® Super, Non-Adhesive
Biatain® Ibu Non-Adhesive

Biatain® Ibu Non-Adhesive

Biatain® Ibu uten kleber – Suveren absorpsjon for smertefulle sår. Unik 3D-skumstruktur for suveren absorpsjon. Myk og fleksibel sårbandasje. Kombinerer fuktig sårbehandling med lokal frigjøring av ibuprofen. Sårheling trenger ikke være smertefullt.

Vis Biatain® Ibu Non-Adhesive
Vis skrivebordsversjon