"Mange har jo ikke peiling på sånt"

Einar_320x139

 

Einar Engstad-Løvøi fikk god hjelp på Sunnaas, men da han kom hjem var det verre. - Da var faktisk bladet Assistanse til god hjelp for meg, sier han.  Les hele historien til Einar her

 

Coloplast er hjelpsomme

- Mange har ikke peiling på sånt som dette, så enten må du snakke med sykepleier som kan dette eller noen i Coloplast. Coloplast er veldig hjelpsomme. Du kan bare ringe og de kommer ofte med en løsning, sier Einar.

 

Skrevet av folk som forstår

- Bladet Assistanse har også vært nyttig for meg. Innholdet er skrevet av folk med peiling. Det er mange gode historier som jeg kan kjenne meg igjen i og ikke minst nyttig informasjon om nye produkter. I tillegg er det helt gratis.

Assistanse

Assistanse er helt gratis for alle som vil motta bladet. Det kommer to ganger i året og inneholder brukernes egne historier og nyttig informasjon, nyheter og tips. Som mottager av Assistanse vil du også få mulighet til å delta på foredrag og motta gratis vareprøver.

 

Registrer  deg og motta bladet i posten om få dager !

Interesseområder


Personopplysninger*

 
 
 

Ring oss for råd og tips Ring oss for råd og tips Kontakt oss gjerne om du har spørsmål til våre produkter eller bruken av disse. Her finner du oss
Lukk

Vi kan våra produkter - ring oss for råd og tips

Åpningstider på telefon: 

Mandag - Fredag 08.00 - 16.00

Ring 22 57 50 00 eller send epost kundeservice@coloplast.com

Lukk
Lukk

Gratis vareprøver - gratis frakt

Takk for din bestilling

Kvittering

Vis skrivebordsversjon