Retningslinjer for informasjonskapsler

Eier av siden:

Coloplast A/S
Holtedam 1 
DK-3050 Humlebæk
Danmark
Tlf.: 4911 1111
E-post: digcom@coloplast.com

 

Coloplast A/S med datterselskaper og andre tilknyttede foretak (samlet kalt «Coloplast», «vi» eller «oss») forstår at personvernet ditt på internett er viktig for deg. Derfor ønsker vi å være åpne om de ulike sporingsteknologiene vi bruker. Retningslinjene for informasjonskapsler forklarer hvordan og hvorfor informasjonskapsler, nettvarder, piksler og lignende teknologier (samlet kalt «informasjonskapsler») kan bli lagret og brukt fra enheten din når du besøker et hvilket som helst nettsted eller en hvilken som helst app som inneholder en link til disse Retningslinjene (samlet kalt «Nettsteder»). Disse Retningslinjene for informasjonskapsler bør leses sammen med personvernerklæringene våre, brukervilkårene og eventuelle juridiske aspekter. Du kan lese mer om den spesifikke innsamlingen og behandlingen av opplysninger som foregår i landet ditt, i personvernerklæringen for Coloplast lokalt.

Definisjon av informasjonskapsler

Informasjonskapsler er små datasnutter som lagres på eller åpnes på enheten din når du besøker et av Nettstedene våre. Du kan selv velge hvilke informasjonskapsler du ønsker skal plasseres på enheten din, ved å følge fremgangsmåten som er angitt i dette dokumentet.

Nettstedene våre bruker både førsteparts informasjonskapsler, som kontrolleres av Coloplast, og tredjeparts informasjonskapsler, som kontrolleres av andre parter enn Coloplast. Førsteparts informasjonskapsler lager informasjon som Coloplast samler inn, men som i ettertid kan bli delt med tredjeparter, som beskrevet i dette dokumentet. Tredjeparts informasjonskapsler lager informasjon som samles inn direkte av tredjepartene. Du kan lese personvernerklæringene til disse tredjepartene for å finne ut hvordan de samler inn og bruker informasjon.

Selv om hver enkelt enhet du bruker til internett, vil ha sine egne informasjonskapsler, kan det være at Coloplast eller tredjeparter er i stand til å spore besøkene dine på tvers av de ulike enhetene hvis du tillater at det brukes informasjonskapsler på dem.

Noe utlevering av informasjon som er forbundet med disse teknologiene kan være ansett som «salg» i henhold til gjeldende rett i noen land, ettersom det kan være at vi mottar ikke-monetære vederlag for å utlevere personopplysninger fra slik informasjon. Hvis du vil reservere deg mot salg eller visse typer målrettet annonsering, ber vi deg bruke funksjonene for å trekke tilbake eller endre samtykket til bruk av informasjonskapsler nedenfor.

Informasjonskapslenes formål

Informasjonskapsler brukes til å identifisere deg og interessene dine, huske valgene dine og spore hvordan du bruker Nettstedene våre. Vi bruker også informasjonskapsler til å kontrollere tilgangen til noe av innholdet på Nettstedene våre, beskytte Nettstedene og behandle eventuelle forespørsler fra deg.

For å administrere Nettstedene våre, og for forskningsformål, har Coloplast inngått avtaler med tredjepartsleverandører som sporer og analyserer statistisk informasjon om bruk og volum fra brukerne av Nettstedene. Disse tredjepartsleverandørene bruker varige informasjonskapsler for å hjelpe oss å forbedre brukeropplevelsen, administrere innholdet på Nettstedene våre og analysere hvordan brukerne navigerer i og benytter seg av Nettstedene.

Coloplast og tredjeparter kan bruke informasjonen som samles inn av informasjonskapsler til å skreddersy innhold og annonser, legge til rette for funksjoner på sosiale medier og analysere trafikken på Nettstedene våre. Aktivitetene du utfører på Nettstedene våre kan bli delt med tredjepartsleverandører av sosiale medier, annonser og analyser, og disse kan så integrere denne informasjonen med andre data du har gitt dem, eller med data de har samlet inn når du har brukt tjenestene deres.

Typer informasjonskapsler på Nettstedene våre

Vi bruker fire hovedkategorier av informasjonskapsler på Nettstedene våre. Du finner en beskrivelse av hver kategori nedenfor. I tabellen som er tilgjengelig via linken til informasjonskapselinnstillinger nedenfor kan du se en beskrivelse av hver konkrete informasjonskapsel, inkludert en beskrivelse av formålet med informasjonskapselen og hvorvidt den kontrolleres av Coloplast eller en tredjepart.

Type informasjonskapsel

Formål

Nødvendig

Nødvendige informasjonskapsler bidrar til å gjøre Nettstedene våre anvendelige ved å legge til rette for grunnleggende funksjoner som å navigere på websider, undersøke nettleserfunksjonalitet og gi tilgang til sikre områder. Nettstedene våre vil ikke fungere som de skal uten disse informasjonskapslene.

Preferanser

Preferansebaserte informasjonskapsler gjør det mulig for Coloplast og tredjeparter å huske informasjon som endrer måten nettstedet oppfører seg på eller vises på, for eksempel i form av språket du har valgt eller regionen du befinner deg i.

Statistikk/analyser

Statistisk informasjonskapsler hjelper Coloplast og tredjeparter å forstå hvordan besøkende samhandler med Nettstedene våre.

Annonsering og markedsføring

Informasjonskapsler for annonsering og markedsføring brukes til å spore besøkende på Nettstedene våre. Annonsørene kan samle inn data om aktiviteten din i en nettleser og bruke dette til å vise deg annonser som er relevante og interessante for deg som bruker, og som derfor er mer verdifulle for tredjepartsutgivere og -annonsører. Du kan velge bort målrettede annonser, men da vil du i stedet bli vist ikke målrettede annonser fra diverse selskaper. 

Dine valg om å trekke tilbake eller endre samtykke til bruk av informasjonskapsler

Du kontrollerer selv hvordan Nettstedene våre skal bruke informasjonskapsler. Men legg merke til at hvis du begrenser Coloplasts mulighet til å bruke informasjonskapsler, så vil det gjerne påvirke den generelle brukeropplevelsen din, ettersom Nettstedet da ikke lenger blir tilpasset deg. Det vil kanskje også hindre deg i å lagre tilpassede innstillinger, for eksempel innloggingsopplysninger, og hindre deg i å vise animert eller direkte avspillingsinnhold (f.eks. videobilder.

Kontroll av informasjonskapsler

En måte du kan angi valget ditt på, er å justere innstillingene for informasjonskapsler på Nettstedene våre. For å administrere valgene for informasjonskapsler kan du bruke linken til ‘innstillinger for informasjonskapsler’, som du finner nederst på hver side av nettstedet. Via denne linken kan du administrere informasjonskapsler på Nettstedene våre som kan brukes til å tilpasse annonsene du får se.

Kontrollfunksjoner i nettleseren

De fleste nettlesere lar deg kontrollere informasjonskapsler via nettleserinnstillingene, ved at du tilpasser dem etter hvilket samtykke du vil gi for informasjonskapsler. De fleste nettlesere lar deg også se gjennom og slette informasjonskapsler, også informasjonskapsler fra Coloplast. For å finne ut mer om kontrollene i nettleseren din må du gå til dokumentasjonen som utvikleren av nettleseren har gjort tilgjengelig. 

Endringer i denne personvernerklæringen 

Coloplast forbeholder seg retten til når som helst å justere denne personvernerklæringen etter eget skjønn. Når vi gjør endringer i denne personvernerklæringen, vil vi publisere en oppdatert versjon av den på Coloplast.no og endre erklæringens ikrafttredelsesdato. Hvis du fortsetter å bruke nettsteder, mobile apper, produkter og tjenester fra oss etter at slike endringer er publisert, betyr det at du har godtatt endringene.

 

 

 

 

 Lukk

Gratis vareprøver - gratis frakt

Takk for din bestilling

Kvittering

Vis skrivebordsversjon