Bestill reisepakke - Coloplast Norge

Bestill Min reisemappe kostnadsfritt

En reise skal man se frem til med glede. Dagene er dyrebar tid hvor man vil slappe av og nyte tilværelsen. For at du skal føle deg trygg og kunne koble av på din reise har vi laget "Min reisemappe" med informasjon og tips som hjelper deg som bruker stomi- eller kontinensprodukter. Mappen er gjennomsiktig for at du kan oppbevare innhold som skal vises i sikkerhetskontrollen når du flyr, samtidig som du har nyttig dokumentasjon lett tilgjengelig.

Fyll ut din informasjon i skjemaet og motta din reisepakke i posten snart.

God tur!

Innhold reisemappe

Reiseguide - tips og råd før og under reisen

Min Trygghetsguide - her finner du kontaktinformasjon til Coloplast kontorer i utlandet.

Mitt Reisesertifikat - informasjonen i denne folderen er tenkt til de som jobber på flyplasser ved innsjekking og sikkerhetskontroll. Informasjonen forklarer ditt behov for å kunne ta med hjelpemidler og at diskresjon er ønskelig.

Innholdet kommer i en Coloplast gjennomsiktig toalettmappe. Mappen rommer 1 liter, og du kan oppbevare flytende væske i henhold til regler for sikkerhetskontroll på flyplasser. 

Bestill din reisemappe i dag.

Blank reisemappe

Du vil samtidig motta bladet Assistanse. Dette er et gratis blad med aktuelle artikler skrevet av helsepersonell eller brukere av våre produkter. Bladet utgis to ganger i året.


Bestill reisemappe

Jeg bruker*:
Personopplysninger*


Lukk

Gratis vareprøver - gratis frakt

Takk for din bestilling

Kvittering

Vis skrivebordsversjon