Ekstra stor hudplate og stomipose

I SenSura® Mio-sortimentet finner du mange ulike stomiposer og hudplater, og nå kan vi også tilby litt større stomiposer med ekstra store hudplater. De passer for deg som har en stor stomi, eller du som opplever at stomiposen fyller seg opp raskt. 

For tynnere og mer flytende avføring kan SenSura Mio High Output være aktuelt. Dette er også større poser med større hudplater. Inne i SenSura Mio High Output-posen er det en tilbakeslagsventil som skal forhindre at tynn avføring flyter tilbake til stomien når du ligger flatt. 

Les mer om de ulike stomiposene nedenfor, og bestill gratis vareprøve her.

SenSura Mio XL og XXL stomipose

SenSura® Mio XL og XXL

Større hudplate - samme komfort Les mer
Lukk

SenSura® Mio XL og XXL

Vi har utvidet SenSura Mio-sortimentet med større hudplater som er oppklippbare opp til 70 mm og 100 mm. De store hudplatene passer dersom du har en stor stomi, en bøylestomi eller til nyopererte som ofte har en hoven og større stomi de første ukene etter operasjonen. Med en større stomipose vil du kanskje slippe å tømme stomiposen i løpet av en lengre flytur, eller du kan sove gjennom hele natten uten å måtte stå opp for å tømme eller skifte stomipose.

Stomiposene finnes som tømbar og lukket i 1-dels, og som 2-delt Flex med kleberkobling med tømbare og lukkede poser. 

Bestill gratis vareprøve

Lukk
SenSura Mio High Output

SenSura® Mio High Output

Større poser for tynn/flytende avføring Les mer
Lukk

SenSura® Mio High Output

SenSura Mio High Output er større stomiposer som passer dersom du har tynn til flytende avføring fra stomien. Mange liker å bruke større poser om natten for å slippe å stå opp for å tømme posen, eller på reiser, f.eks. ved en lengre flytur.

SenSura Mio High Output finnes som 1-dels pose med flat og konveks (soft og light) hudplate. 2-delt sortimentet finnes med ringkobling og kleberkobling. Hudplatene til ring- og kleberkobling finnes som flat, light konveks og som dyp konveks (kun ringkobling). For å kunne bruke størst pose (over 1000 ml) må du bruke et 2-delt system. 

Utløp

SenSura Mio High Output-posene har to typer utløp, et mykt og et hardt. Det myke utløpet kan kobles til alle våre Conveen urinposer, og det harde utløpet kan kobles til Coloplast nattdrenasjepose. Hvis utløpet ikke kobles til en ekstra pose kan det gjemmes i en lomme på selve posen slik at det ikke gnager mot huden.

SenSura Mio High Output utløp

Bestill gratis vareprøve

Lukk

Bestill gratis vareprøve

Når du har sendt inn skjema vil en av våre erfarne sykepleiere ta kontakt med deg innen få dager slik at dere sammen kan finne ut av hvilken størrelse som vil passe best til dine behov.

Jeg ønsker vareprøve av:

Hvilken type stomi har du?*


Ja, jeg samtykker til å motta vareprøver
Ja, jeg samtykker til å motta markedsføring

PM-24299

Lukk

Gratis vareprøver - gratis frakt

Takk for din bestilling

Kvittering

Vis skrivebordsversjon