Katetersøkeren hjelper deg å velge et kateter basert på fire enkle spørsmål. Det kan være du vil bruke ulike katetre i forskjellige situasjoner, og det kan være du får behov for å bruke dette verktøyet flere ganger.

ANSVARSFRASKRIVELSE

Dersom du er bekymret eller har utfordringer med å føre inn kateteret, eller om du bruker et kateter med en annen tupp, f.eks et Tiemannkateter, bør du alltid rådføre deg med sykepleier eller lege før du prøver en ny type kateter.

Informasjon om det å finne rett kateter i søkerfunksjonen

Søkeren for å finne rett kateter er en elektronisk test som tar ca. to minutter å fullføre. Den vil stille deg et par spørsmål om dine behov og preferanser når du kateteriser. Det er viktig å velge et kateter som passer dine behov. Når du er fornøyd med kateteret ditt og det passer inn i ditt daglige liv, er det en større sannsynlighet for at du bruker katetrene slik som sykepleieren eller legen har foreskrevet. Basert på svarene dine, vil vi foreslå et eller flere Coloplast SpeediCath® katetre, som du kan få tilsendt gratis. Søkeren for å finne rett kateter er et verktøy som hjelper deg med å finne en passende kateterløsning, uansett om du er en erfaren eller ny kateterbruker. Nedenfor kan du se emnene vi vil spørre om:

Lukk

Gratis vareprøver - gratis frakt

Takk for din bestilling

Kvittering

Vis skrivebordsversjon