Coloplast Assistanse for deg som bruker kateter

- For oss handler service om mer enn å produsere og levere produkter

I Coloplast er vi opptatt av å hjelpe mennesker med personlige medisinske behov. Derfor utvikler vi produkter, serviceprogram og informasjon som kan gjøre hverdagen lettere for deg som bruker engangskateter. Coloplast Assistanse er et serviceprogram hvor du får nyheter og veiledning via nettside, e-post og over telefon. 

Registrer deg her, og motta en gratis weekendbag som velkomstgave*.

*Velkomstgave er kun for nye registreringer

Kamilla, sykepleier i Coloplast

Telefonstøtte fra erfarne sykepleiere

Les mer
Lukk

Telefonstøtte fra erfarne sykepleiere

Sykepleierne i Coloplast er tilgjengelig alle hverdager 09-16 på telefonnummeret 22 57 50 20. Når du registrerer deg i Coloplast Assistanse vil de kontakte deg for å fortelle om tjenestene de kan tilby, og høre om du opplever noen utfordringer relatert til produktbruk, urinveisinfeksjoner, eller om det er noe annet de kan bidra med. Etter det vil de kontakte deg dersom du bestiller gratis vareprøver, og ca. én gang i året for å høre om alt står bra til, eller om det er noe de kan bidra med.

Våre sykepleiere har god produktkunnskap, og kan bistå med produktveiledning over telefon. De svarer som regel innen 10-20 sekunder når du ringer oss, og får du ikke svar ringer de tilbake så snart det er ledig kapasitet. 

Vi kan tilby ulike opplæringsmateriell og brosjyrer slik at du kan lære mer om hvordan du kan håndtere din hverdag med kateter på en best mulig måte.

De gir også veiledning i riktig bruk av Coloplast sin portefølje av engangskateter, både med hensyn til hva som er riktig kateter for akkurat deg, men også riktig bruk av de ulike produktene. Riktig bruk kan også bidra til redusert antall tilfeller av urinveisinfeksjoner. I tillegg kan vi hjelpe deg med å vurdere om du bør gå til fastlege eller uroterapeut med eventuelle utfordringer du opplever.

Lukk
Engangskateter fra Coloplast

Produktveiledning

Les mer
Lukk

Produktveiledning

I tillegg til våre sykepleiere, som kan gi produktveiledning over telefon, vil du også gjennom Coloplast Assistanse regelmessig motta selvtester du kan gjennomføre for å se om du fremdeles bruker det kateteret som er riktig for deg. Noen bruker forskjellige kateter for forskjellige situasjoner, og våre sykepleiere kan bidra med å finne ut hvilke som kan passe for deg. Du kan alltid bestille gratis vareprøver fra oss, slik at du kan teste ut hva som fungerer best for deg.

Lukk
Gratis velkomstgave*

Gratis velkomstgave*

Les mer
Lukk

Gratis velkomstgave

Når du melder deg inn i Coloplast Assistanse får du en gratis Samsonite duffelbag. Bagen er blå og målene er 55x30x21. Den kan brettes inn i sin egen lomme for enkel oppbevaring. Lommens størrelse er 21x15.

*Gjelder kun nye innmeldinger, og så lang lageret rekker.

Lukk

Registrer deg i Coloplast Assistanse


Personopplysninger*
Ja, jeg samtykker til å motta støttetjenester
Ja, jeg samtykker til å motta markedsføring

Lukk

Gratis vareprøver - gratis frakt

Takk for din bestilling

Kvittering

Vis skrivebordsversjon