Produktinformasjon & ressurser

Produktbeskrivelse

Utvid for å vise produktbeskrivelsen.

Vis beskrivelse

Produktbeskrivelse

Bruk

Comfeel Plus Transparent sårbandasje kan brukes i behandling av kroniske sår med lav til ingen utsondring samt overflatiske akutte sår i de siste stadiene av heling. Comfeel Plus Transparent sårbandasje kan brukes til overflateforbrenninger, overflateforbrenninger med partiell tykkelse, donorsteder, postoperative sår og skrubbsår. Sårbandasjen kan være på i opptil 7 dager, avhengig av de spesifikke såregenskapene.

Comfeel Plus Transparent sårbandasje hydrokolloid sårbandasje er den tynne og fleksible løsningen for å forsegle og hele sår med ingen til lav utsondring.
 

Utmerket støtte for lukking av sår

Comfeel Plus Transparent sårbandasjes utmerkede egenskaper for eksudathåndtering betyr færre skifter av sårbandasje, og dermed færre avbrudd i sårhelingen. Dette gir bedre beskyttelse av den nydannede og skjøre huden.
 

Fleksibilitet til å bandasjere enhver del av kroppen

Comfeel Plus Transparent sårbandasje er en ultratynn og fleksibel sårbandasje som gjør det svært enkelt å bandasjere enhver del av kroppen.
 

Gjennomsiktighet for å muliggjøre sårinspeksjon uten å bytte sårbandasje

Comfeel Plus Transparent sårbandasje er gjennomsiktig, noe som gir en positiv effekt på helingsprosessen, ettersom pleieren kan inspisere såret uten å måtte bytte eller løfte opp sårbandasjen. Helingsprosessen kan derfor overvåkes tett uten å forstyrre den.
 

Bakterie- og vanntett toppfilm

Den semipermeable toppfilmen muliggjør fordamping tilsvarende eksudatnivået, men hindrer at bakterier og vann kommer inn i såret.
 

Virkningsmåte

Når sårbandasjen kommer i kontakt med såreksudat, danner den en viskøs gel som absorberer eksudat, men som ikke fester seg til såret.
 

Produktsammensetning

Comfeel Plus Transparent sårbandasje består av fuktabsorberende natrium-karboksymetylcellulose (CMC)-partikler som er innkapslet i en syntetisk, elastisk og klebrig masse. Toppfilmen er en semipermeabel polyuretanfilm.

Lukk

Produktvarianter

Utvid for å se alle varianter av produktet.

Vis produktvarianter
Lukk

Produktvarianter

Produktnavn Artikkelnummer Områdestørrelse Enhet i pakke
Comfeel® Plus Transparent 035420 15x20 cm 5
Comfeel® Plus Transparent 035480 5x25 cm 5
Comfeel® Plus Transparent 035300 5x7 cm 10
Comfeel® Plus Transparent 035330 10x10 cm 10
Comfeel® Plus Transparent 035360 9x14 cm 10
Lukk

Alternativer og tilbehør

Comfeel® Plus

Comfeel® Plus

Comfeel ® Plus Ulcer – Raskere sårheling ved å forsegle og beskytte  såret. Det pålitelige og trygge valget i 30 år. Kan brukes både som primær og sekundær sårbandasje. Tilgjengelig i former for å bandasjere enhver del av kroppen. Bakterie- og vanntett toppfilm.

Vis Comfeel® Plus
Purilon® Gel

Purilon® Gel

Purilon® – Raskere sårheling med effektiv og skånsom debridering. Unik blanding av hydrerende og absorberende egenskaper. Enkelt å sette på og fjerne. Minimaliserer lekkasje og maserasjon.

Vis Purilon® Gel
Biatain® Alginate

Biatain® Alginate

Biatain® Alginate – Suveren absorpsjon for vevsnekroseaktige sår og gropfylling. Ideell for gropfylling. Unik sårbandasjeintegritet. Minimal risiko for lekkasje og maserasjon. Dokumentert hemostatisk effekt.

Vis Biatain® Alginate
Vis skrivebordsversjon