Produktinformasjon & ressurser

Produktbeskrivelse

Utvid for å vise produktbeskrivelsen.

Vis beskrivelse

Produktbeskrivelse

Bruk

Comfeel Plus Ulcer kan brukes i behandling av lavt til moderat utsondrende sår, inkludert bensår, trykksår, overflateforbrenninger, overflateforbrenninger med partiell tykkelse, donorsteder, postoperative sår og skrubbsår.  Bandasjen kan være på i opptil 7 dager, avhengig av de spesifikke såregenskapene.

Comfeel Plus Ulcer hydrokolloid sårbandasje med alginat er den skånsomme og dokumenterte løsningen for forsegling og heling av lavt til moderat utsondrende sår.
 

Det pålitelige og trygge valget i 30 år.

Bruken av Comfeel Plus Ulcer hydrokolloid sårbandasje er klinisk dokumentert gjennom 30 år. I dag er Comfeel Plus-utvalget det pålitelige og trygge valget som standard sårbandasje i mange sårpleieklinikker, takket være dets effektivitet, allsidighet og utvidede produktutvalg.
 

Kan brukes både som primær og sekundær sårbandasje

Comfeel Plus Ulcer kan brukes direkte på lavt til moderat utsondrende sår i de siste stadiene av sårheling. Comfeel Plus kan også brukes som sekundær sårbandasje.
 

Tilgjengelig i former for å bandasjere enhver del av kroppen

Comfeel Plus-utvalget er tilgjengelig som vanlige kvadratiske størrelser, i tillegg til sakrale, konturerte og trykkavlastende varianter for å passe til ulike behov.
 

Bakterie- og vanntett toppfilm

Den semipermeable toppfilmen muliggjør fordamping tilsvarende eksudatnivået, men hindrer at bakterier og vann kommer inn i såret.
 

Virkningsmåte

Når sårbandasjen kommer i kontakt med såreksudat, danner den en viskøs gel som absorberer eksudat, men som ikke fester seg til såret.
 

Produktsammensetning

Comfeel Plus Ulcer består av fuktabsorberende natrium-karboksymetylcellulose (CMC)-partikler som er innkapslet i en syntetisk, elastisk og klebrig masse. Kalsiumalginat er tilsatt sårbandasjen for å øke absorpsjonen. Toppfilmen er en semipermeabel polyuretanfilm.

Lukk

Produktvarianter

Utvid for å se alle varianter av produktet.

Vis produktvarianter
Lukk

Produktvarianter

Produktnavn Artikkelnummer Områdestørrelse Enhet i pakke
Comfeel® Plus Ulcer 031100 10x10 cm 10
Comfeel® Plus Ulcer 031150 15x15 cm 5
Comfeel® Plus Ulcer 032800 6x8 cm 5
Comfeel® Plus Ulcer 032830 9x11 cm 5
Comfeel® Plus Ulcer 031460 4x6 cm 30
Comfeel® Plus Ulcer 031200 20x20 cm 5
Lukk

Alternativer og tilbehør

Comfeel® Plus Transparent

Comfeel® Plus Transparent

Comfeel® Plus Transparent sårbandasje – Raskere sårheling ved å forsegle og beskytte såret. Utmerket støtte for lukking av sår. Fleksibilitet til å bandasjere enhver del av kroppen. Gjennomsiktighet for å muliggjøre sårinspeksjon uten å bytte sårbandasje. Bakterie- og vanntett toppfilm.

Vis Comfeel® Plus Transparent
Biatain® Alginate

Biatain® Alginate

Biatain® Alginate – Suveren absorpsjon for vevsnekroseaktige sår og gropfylling. Ideell for gropfylling. Unik sårbandasjeintegritet. Minimal risiko for lekkasje og maserasjon. Dokumentert hemostatisk effekt.

Vis Biatain® Alginate
Purilon® Gel

Purilon® Gel

Purilon® – Raskere sårheling med effektiv og skånsom debridering. Unik blanding av hydrerende og absorberende egenskaper. Enkelt å sette på og fjerne. Minimaliserer lekkasje og maserasjon.

Vis Purilon® Gel
Vis skrivebordsversjon