Produktinformasjon & ressurser

Produktbeskrivelse

Utvid for å vise produktbeskrivelsen.

Vis beskrivelse

Produktbeskrivelse

Bruk

Purilon gel kan brukes til en lang rekke nekrotiske og vevsnekroseaktige sår som bensår, trykksår, uinfiserte diabetesfotsår og til første- og andregrads forbrenninger.
Gelen kan brukes gjennom hele helingsprosessen for å lage et miljø for fuktig sårbehandling. Purilon gel skal brukes sammen med en sekundær sårbandasje.

Purilon Gel brukes til sår som trenger effektiv og skånsom debridering av nekrotisk vev, og dermed legge til rette for raskere sårheling.
 

Unik blanding av hydrerende og absorberende egenskaper

Den unike blandingen av hydrerende og absorberende egenskaper støtter naturlig autolytisk debridering og fuktig sårbehandling.
 

Enkelt å sette på og fjerne

Applikatoren sikrer kontrollert, enkel og aseptisk påføring med bare én hånd. Det er lett å fjerne gelen, takket være den store sammenhengskraften også etter absorpsjon av rester og eksudat.
 

Minimaliserer lekkasje og maserasjon

Gelens viskøse tekstur gjør at den holder seg på plass, og at den vil forbli sammenhengende og motvirke lekkasje og maserasjon også etter at rester og eksudat er absorbert.
 

Virkningsmåte

Purilon gel hydrerer nekrotisk vev og absorberer overflødig eksudat, vevsnekrose og rester fra såret.
 

Produktsammensetning

Purilon gel består av renset vann, natrium-karboksymetylcellulose og kalsiumalginat. Purilon er et svært skånsomt produkt, ettersom gelen består av naturlige ingredienser uten tilsetningsstoffer.

Lukk

Produktvarianter

Utvid for å se alle varianter av produktet.

Vis produktvarianter
Lukk

Produktvarianter

Produktnavn Artikkelnummer Enhet i pakke Volum
Purilon® Gel 039000 10 15 g
Purilon® Gel 039030 10 25 g
Purilon® Gel 039060 10 8 g
Lukk
Vis skrivebordsversjon