SenSura® Mio - tilpasser seg kroppen, uansett kroppsform

Med lanseringen av SenSura Mio Convex Flip er vårt sortiment komplett. Det vil si at vi nå har en spesifikk løsning for deg uansett om du har flat, innover eller utover kroppsprofil. Felles kjennetegn for SenSura Mio produktene er fokuset på ulike kroppsprofiler, diskrè pose og det unike filteret. Kombinert gir disse fordelene diskrè og komfortable produkter - så du kan være trygg i din hverdag. Les mer om egenskapene under. 

Vi har gjort det enkelt å finne riktig produkt

Vi har gjort det enkelt for deg å finne riktig produkt til din kroppsprofil. Sjekk hvilke hudplate som passer for deg ved å klikke på flat, innover eller utover kroppsprofil. Skjema for å bestille gratis vareprøve finner du nederst på denne siden.

Hva slags kroppsprofil har du?

Trykk på din kroppsprofil og se hvilket produkt vi anbefaler. 

Flat

Flat

Området rundt stomien er mer eller mindre på samme nivå som resten av magen. Jeg har flat kroppsprofil
Lukk

SenSura Mio

SenSura Mio passer til flat kroppsprofil. Magien ligger i kleberens elastisitet. Akkurat som huden er SenSura Mio elastisk, den bøyer og strekker på seg når du beveger kroppen. Produktet holder seg på plass og bidrar til trygghet i din hverdag. Tilgjengelig i 1-del og 2-del med Click- og Flexkobling. Vil du lese mer om SenSura Mio? Klikk her. 

Lukk
Innover

Innover

Området rundt stomien synker inn i magen og lager en grop. Jeg har innover kroppsprofil
Lukk

SenSura Mio Convex

SenSura Mio Convex er bevist å redusere lekkasje for de med innover kroppsprofil. Den har integrert flexlineaktivert materiale for å bøye, tøye og vri med hver bevegelse av kroppen din, og samtidig opprettholde en sikker passform over stomien. Den er tilgjengelig med tre dybder konveksitet – så du kan finne det nivå av støtte som passer deg best. Tilgjengelig 1-del og 2-del med Click- og Flexkobling. Les mer om SenSura Mio Convex. 

Lukk
Utover

Utover

Området rundt stomien står ut fra magen og lager en topp. Jeg har utover kroppsprofil
Lukk

SenSura Mio Convex Flip

Den nye SenSura® Mio Convex Flip er den første hudplaten spesialdesignet for personer med en kroppsprofil som går utover. Den kurvede og stjerneformede hudplaten «klemmer» godt rundt det utbulende området og reduserer dermed folder og kanaler. Passer godt til deg med stomibrokk eller utbuling rundt stomien. Tilgjengelig 1-del og 2-del med Click-kobling. Les mer om Convex Flip. 

Lukk

Bestill gratis vareprøve

Stomitype*:Hvilket produkt vil du bestille?


Personopplysninger*


Lukk

Gratis vareprøver - gratis frakt

Takk for din bestilling

Kvittering

Vis skrivebordsversjon