Takk for din bestilling

Du vil i løpet av få dager motta vareprøver eller reisesertifikat fra oss.

Med vennlig hilsen Coloplast Norge AS

"Mange har jo ikke peiling på sånt"

Einar_320x139

 

Einar Engstad-Løvøi fikk god hjelp på Sunnaas, men da han kom hjem var det verre. - Da var faktisk bladet Assistanse til god hjelp for meg, sier han.  Les hele historien til Einar her

 

Coloplast er hjelpsomme

- Mange har ikke peiling på sånt som dette, så enten må du snakke med sykepleier som kan dette eller noen i Coloplast. Coloplast er veldig hjelpsomme. Du kan bare ringe og de kommer ofte med en løsning, sier Einar.

 

Skrevet av folk som forstår

- Bladet Assistanse har også vært nyttig for meg. Innholdet er skrevet av folk med peiling. Det er mange gode historier som jeg kan kjenne meg igjen i og ikke minst nyttig informasjon om nye produkter. I tillegg er det helt gratis.

Assistanse

Assistanse er helt gratis for alle som vil motta bladet. Det kommer to ganger i året og inneholder brukernes egne historier og nyttig informasjon, nyheter og tips. Som mottager av Assistanse vil du også få mulighet til å delta på foredrag og motta gratis vareprøver.

 

Registrer  deg og motta bladet i posten om få dager !

Jeg bruker følgende produkt
Personopplysninger*


Ut å reise?

Viktige ting å huske før du reiser vekk Viktige ting å huske før du reiser vekk Hva må du huske? Hva må du ta med? Hvordan pakke smartere? Finn råd og tips og forbered deg godt. Les hva du bør ta med på reisen
Lukk

Viktige ting å huske før du reiser vekk

Før du reiser vekk

  • Kjøp en reiseforsikring.
  • Bestill ekstra produkter, og gjør det i god tid, så du er sikker på at de når frem til deg i tide.
  • Fordel bagasjen i forskjellige kofferter og bagger i tilfelle bagasjen din blir borte, eller i tilfelle flyet ditt er forsinket.
  • Skriv ned navnet på produktene på reiesesertifikatet eller på Coloplast rundt i verden-brosjyren. Det kan også være lurt å ta et bilde av produktene.

 

Pakk ned et smart sett

  • Pakk ned et smart sett med alt du trenger i tilfelle noe skulle skje. Enten du flyr, kjører bil eller reiser med fly, er det fint å ha de mest nødvendige forsyningene og personlige eiendelene i nærheten.

 

Last ned en pakkeliste – og få med alt du trenger

Vi har laget en pakkeliste med essensielle artikler, hva du må ta med for en ferie ved stranden, i byen eller kanskje utendørs, forsyninger, personlige gjenstander og hygiene, klær & tilbehør, innretninger, osv. – last den ned her

Lukk
I nødstilfeller I nødstilfeller Finn ut på forhånd hvor du kan få medisinsk hjelp og nå Coloplast på reisemålet. Vær forberedt for nødstilfeller
Lukk

Vær forberedt for nødstilfeller

Det er verdt bryet å finne ut på forhånd hvor og hvordan du kan få medisinsk hjelp på reisemålet ditt. Hvis du skal på en lengre reise bør du sjekke om det er mulig å få tak i utstyret du trenger på reisemålet ditt. Din vanlige leverandør kan også arrangere internasjonal levering for deg, hvis du spør i god tid i forveien.

Ta også en titt på «Coloplast rundt om i verden» for å finne ut hvem du bør kontakte på destinasjonen din for å få støtte. 

Lukk
Lukk

Gratis vareprøver - gratis frakt

Takk for din bestilling

Kvittering

Vis skrivebordsversjon