Ønsker du at vi ringer deg?

Coloplast Assistanse på telefon

Vi kan hjelpe deg med produktveiledning og spørsmål angående stomi og kontinens. Dersom du ønsker at vi skal ringe deg, kan du fylle ut skjema nedenfor og vi ringer deg så raskt som mulig.

Våre sykepleiere er tilgjengelig på telefon 22 57 50 20 hverdager kl. 9:00 - 16:00.

Kundeservice er åpent hverdager kl 8:00 - 16:00.

Ring meg tilbake
Ja, jeg samtykker til behandling av bestilling (kortsiktig samtykke)
Ja, jeg samtykker til å motta markedsføring

Coloplast sykepleiere

Hvorfor kontakte Coloplast?

Les om hva vi kan hjelpe deg med

Om du har spørsmål om stomi- og kontinensprodukter vil vi gjerne hjelpe deg.

Våre sykepleiere er tilgjengelig alle hverdager 09-16, og du kan nå kundeservice hverdager 08-16. Du kan fylle inn skjemaet over om du vil at vi skal kontakte deg, eller ringe oss på 22 57 50 00.

Sykepleiere på telefon

Våre sykepleiere har god produktkunnskap, og kan bistå med produktveiledning over telefon. De svarer som regel innen 10-20 sekunder når du ringer oss, og får du ikke svar ringer vi tilbake så snart det er ledig kapasitet. 

På alle fagområder kan vi tilby ulike opplæringsmateriell og brosjyrer slik at du kan lære mer om hvordan du kan håndtere din hverdag på en best mulig måte.

Stomi

Veiledning i riktig bruk av Coloplast sin portefølje av 800 produkter, både med hensyn til hva som er riktig produkt for den enkelte, men også riktig bruk av de enkelte produktene. Riktig bruk kan også bidra til redusert antall tilfeller av lekkasjer, oppblåst pose, og sår hud. I tillegg kan vi hjelpe deg med å vurdere om du bør gå til fastlege eller stomisykepleie med dine utfordringer.

Kateterisering

Veiledning i riktig bruk av våre kateter for både kvinner og menn. Ved å bidra til forståelse for hvorfor kateterisering er viktig, og bruk av riktig kateter og riktig bruk, kan det føre til færrest mulig urinveisinfeksjoner.

Uridomer og urinposer

Vi kan hjelpe deg å finne riktig størrelse på uridom og riktig urinpose, slik at du som bruker denne typen produkter får det produktet som passer best mulig til din hverdag.

Transanal irrigasjon

Vi kan bidra med å hjelpe brukere med å finne ut om analirrigasjon kan være et behandlingsalternativ. Vi kan også veilede i riktig bruk av Peristeen slik at brukere av produktet finner ut av hva som er riktig frekvens for dem, og hvordan dette kan passe best mulig inn i hverdagen.

Kundeservice

Vår kundeservice kan hjelpe deg om du har spørsmål om ordre, faktura og varenummer. 

Lukk
Kontakt Coloplast Norge

Hvem kan kontakte Coloplast?

Les om hvem som kan kontakte oss

Vi ønsker at terskelen for å kontakte oss skal være lav, og du trenger ikke være bruker av Coloplast-produkter for å kontakte oss. Ring oss gjerne uansett om du bare har et kort spørsmål eller større utfordringer, vi kan også bidra med å vurdere om du bør ta kontakt med helsepersonell i nærheten av der du bor.

Våre sykepleiere er tilgjengelig alle hverdager 09-16, og du kan nå kundeservice hverdager 08-16. Du kan fylle inn skjemaet over om du vil at vi skal kontakte deg, eller ringe oss på 22 57 50 00.

Lukk
Coloplast Assistanse på telefon

Bli kjent med Coloplast Assistanse på telefon

Se video
Lukk

Bli kjent med Coloplast Assistanse på telefon

Lukk
Lukk

Gratis vareprøver - gratis frakt

Takk for din bestilling

Kvittering

Vis skrivebordsversjon