Bruk av Comfeel Plus Transparent sårbandasje under masker og vernebriller for å beskytte huden

Dette er en utfordrende tid for helsepersonell. Utbruddet av Corona-viruset legger et enormt press på både helsepersonell og helseklinikker rundt om i verden. For å beskytte seg mot infeksjon tar helsepersonell ytterligere forholdsregler som å bruke munnbind og vernebriller når de behandler pasienter.

Bruk av munnbind og vernebriller kan forårsake trykkskader og ubehag på grunn av langvarig bruk1,2. Forskning har vist at hydrokolloider kan brukes til beskyttelse av hud- og trykkskader3,4.

Sånn kan du klippe Comfeel Plus Transparent

Sørg for at huden er helt tørr før du påfører produktet.

Områder hvor du kan oppleve hudfriksjon: kinn, nese, panne.

Klipp Comfeel så den passer til det området den skal brukes på Husk å klippe før du fjerner beskyttelsespapirene.

Påfør med den klebende siden av produktet vendt mot huden. Stryk forsiktig med fingrene på Comfeel for å få den til å feste seg til huden.

Ta på deg munnbind og vernebriller. Se og følg dine lokale retningslinjer.

Comfeel Plus Transparent sårbandasje har ikke blitt testet i kliniske studie med bruk av munnbind og briller Enhver bruk av produktet til dette formålet bør være i samsvar med lokale retningslinjer for tilpasningstesting fra din institusjon og/eller relevante foreninger.

Comfeel® Plus – Beskytter sår og hud. Raskere sårheling.* Hydrokolloidbandasjer for fuktig sårbehandlingComfeel Plus gir fordelene med fuktig sårbehandling og beskyttelse for sår og hud.

*  Sammenlignet med tradisjonell sårbehandling

** Kun Comfeel Plus Transparent sårbandasje 

Beskytter sår og hud. Lett å bruke.

Vi har oppdatert Comfeel Plus med nytt 3-delt berøringsfritt system for enkel og aseptisk påføring.

Esken har turkise berøringspunkter, stor skriftstørrelse og et bilde av Comfeel i naturlig størrelse på forsiden for å gjøre det enkelt å finne den bandasjen du trenger.

Illustrasjoner veileder deg i hvordan du bruker Comfeel. 

Comfeel Plus

Pionerer innen fuktig sårbehandling. Partnere i fremtidens helsevesen.

Som helsepersonell vet du at det å beskytte såret mens det gror kan være vitalt. Og vi vet at sårbehandling ikke er noen enkel jobb.

Derfor har vi brukt erfaringen fra tre tiår med arbeid med sårbehandling til å oppdatere Comfeel Plus med brukervennlige funksjoner.

Resultatet er en serie med bandasjer som er intuitive å jobbe med, samtidig som de gir den beskyttelsen du kjenner.

30 years expertise

Ofte stilte spørsmål om Comfeel

Spm.: Hva er nytt?

Svar: Vi har oppdatert designet til Comfeel Plus med:

  • 3-delt berøringsfritt påføringssystem for enkel og aseptisk påføring

  • Nytt eskedesign med et foto i naturlig størrelse på forsiden for enkelt produktvalg

  • «Hvordan bruke»-illustrasjoner

  • Turkise berøringspunkter for å veilede deg

Spm.: Hva med effektiviteten, har den endret seg?

Svar: Den oppdaterte Comfeel Plus virker som du kjenner den fra tidligere. Oppdateringen gjelder designet av produktet og emballasjen for å gjøre det mer brukervennlig.

 

 

 

Spm.: Er alle hydrokollidbandasjer like?

Svar: Comfeel er ikke som alle andre hydrocolloid bandasjer.

Med det 3-delte berøringsfrie systemet får du en enkel og aseptisk påføring som betyr at du kan påføre Comfeel uten å berøre den klebende delen av bandasjen, og dette reduserer risiko for kontaminering og infeksjon.

Det spesielle monitoreringsgitteret gjør det også mulig for deg å overvåke sårhelingen uten å måtte fjerne bandasjen.

Den glatte toppfilmen og tynne, avfasede kanter reduserer risiko for at bandasjen fester seg til klær og sengetøy som fører til rullekanter og at bandasjen faller av.

I motsetning til andre hydrokolloider på markedet er Comfeel Plus formulert uten pektin, kjente allergener som lateks eller kolofonium, og animalske stoffer som gelatin.

Referanseliste

Se hele referanselisten
  1. Otero et al., 2017. Preventing facial pressure ulcers in patients under non-invasive mechanical ventilation: a randomised control trial. Journal of Wound Care, vol 26, no. 3
  2. Black et al., 2010. Medical device related pressure ulcers in hospitalized patients. International Wound Journal, vol.7, no. 5.​ ​
  3. Weng, 2008. The effect of protective treatment in reducing pressure ulcers for non-invasive ventilation patients. Intensive and Critical Care Nursing, vol. 24.​ ​
  4. Bishopp et al., 2019. The preventive effect of hydrocolloid dressings on Nasal Bridge Pressure Ulceration in Acute Non-Invasive ventilation. The Ulster Medical Journal. Vol. 88, no.1.
Lukk
Lukk

Gratis vareprøver - gratis frakt

Takk for din bestilling

Kvittering

Vis skrivebordsversjon