Gjør livet enklere_

Vår misjon er å gjøre livet enklere for mennesker med personlige medisinske behov. Dette krever både en forståelse for deres medisinske utfordringer, og de mange andre bekymringene som kan ha innvirkning på livene deres. Det kan være relatert til sosiale situasjoner, reise, jobb, intimitet, trening, eller bare en tur til butikken. Vi får denne forståelsen fra å lytte til dem og til helsepersonell som jobber med dem. Dette er det som inspirerer oss og gjør oss i stand til å levere det utstyret og de tjenestene som kan gjøre en forskjell.

 

Gjør livet enklere for våre brukere

Omfanget av utfordringen

De fleste er ikke klar over hvor utbredt personlige medisinske tilstander egentlig er. Heller ikke hvor store utfordringer de kan gi for de menneskene som lever med dem. Figurene nedenfor viser noe av omfanget ved disse utfordringene.

Med våre produkter og tjenester ønsker vi å gjøre en forskjell i livskvaliteten til de tusener av mennesker de representerer.

(1) Claessens et al., 2015. The Ostomy Life Study: The everyday challenges faced by people living with a stoma in a snapshot, Gastrointestinal Nursing, 13, 18-25.
(2) Coloplast, Market Study, Ostomy Life Study, 2016, data-on-file (PM-05068)
(3) Coloplast Intermittent Catheter User Study 2015, data-on-file (PM-03238)
(4) Coloplast, Market Study, The impact of bowel dysfunction of patients and HCPs, 2017, Data-on-file (VV-019644)

Lukk

Gratis vareprøver - gratis frakt

Takk for din bestilling

Kvittering

Vis skrivebordsversjon