Coloplast Assistanse

Coloplast Assistanse er et uforpliktende tilbud til deg som bruker stomi og kontinensprodukter. Våre sykepleiere har lang erfaring med produktveiledning og kjenner våre produkter godt. Sykepleierne i Coloplast Assistanse er tilgjengelige for å gi deg støtte og informasjon på telefon, og de kan veilede deg og trygge deg i bruken av våre produkter. Opplæring og kunnskap om våre produkter kan bidra til en større trygghet i din hverdag.

Mange vegrer seg for å stille spørsmål, men for våre sykepleiere er ingen spørsmål rare. De snakker daglig med brukere om ulike tema, alt fra produktinformasjon, reising, til hygiene og intimitet. De kan sende gratis vareprøver ved behov og informasjon om våre produkter og tjenester. Om ønskelig følger de gjerne opp informasjon/vareprøver i etterkant av utsendelse for å besvare eventuelle spørsmål og sikre at du har riktig produkt.

Våre sykepleiere gjør alltid sitt beste for å hjelpe deg. Er det spørsmål eller problemstillinger de ikke kan svare på vil de guide deg videre til hvor du kan få hjelpen du trenger. 

Ring oss på telefon 22 57 50 20

Ta kontakt med Coloplast Assistanse gratis alle hverdager (09:00-16:00) og vi vil prøve å hjelpe deg umiddelbart. Vi kan også kontaktes på e-post assistanse@coloplast.com eller via vårt kontakt oss skjema

Møt Coloplast Assistanse-teamet

Lukk

Gratis vareprøver - gratis frakt

Takk for din bestilling

Kvittering

Vis skrivebordsversjon