Hold deg oppdatert på transanal irrigasjon

Coloplast ønsker å holde deg oppdatert på temaer og dokumentasjon. Vi har inngått et samarbeid med erfarent helsepersonell som vil bidra med ulike temaer. Flere av disse innleggene vil bli publisert på våre nettsider Vi anbefaler at du besøker siden vår jevnlig.

Coloplast ønsker å holde deg oppdatert på temaer og dokumentasjon som utgis. Vi har inngått et samarbeid med erfarent helsepersonell som vil bidra med ulike temaer. Flere av temaene vil bli publisert på våre nettsider, så vi anbefaler at du besøker siden vår jevnlig.

 

Coloplast ønsker å holde deg oppdatert på temaer og dokumentasjon som utgis. Vi har inngått et samarbeid med erfarent helsepersonell som vil bidra med ulike temaer. Flere av temaene vil bli publisert på våre nettsider, så vi anbefaler at du besøker siden vår jevnlig.

 

Møt nettredaktørene:

Maryellen Kelly, barnesykepleier. Maryellen Kelly, barnesykepleier. Pediatric Urology, Duke Children’s Hospital, Durham (NC), USA

Maryellen tok en doktorgrad i sykepleie (pediatri) i 2013 ved University of Pittsburgh (USA), og tidligere en mastergrad i sykepleie ved Columbia University i New York. Hun er i dag pediatrisk sykepleierkonsulent ved Duke Children’s Hospital & Health Centre i North Carolina.

Maryellens forskning hittil er fokusert på hvordan du best kan håndtere blære- og tarmkontinens i spina bifida-befolkningen, og er korresponderende forfatter av to nye publikasjoner om dette emnet (ref. 1 og ref. 2). Andre områder med forskningsinteresse for henne og teamet hennes er program for omsorgspersonale hos pasienter med medfødte sykdommer, og andre områder innen pediatrisk urologi og kontinens.

 

Brigitte Collins, sykepleier ved St. Marks-sykehusetBrigitte Collins, oversykepleier, fysiologienhet (biofeedback), St. Marks sykehus, London, Storbritannia

Brigitte leder den største sykepleierledede Biofeedback-enheten i Storbritannia, en tjeneste med mer enn 20 års historie og som er anerkjent som et av verdens ledende kompetansesentre. Biofeedback-teamet håndterer pasienter som har funksjonelle tarmlidelser, som for eksempel forstoppelse eller fekal inkontinens, og er en ressurs for pasienter som ikke responderer på primære og sekundære omsorgsregimer. Teamet har utviklet en rekke behandlingsalternativer, som inkluderer tarm- og muskeltrening, atferdsmodifikasjon, transanal irrigasjon, nevromuskulær/elektrisk stimulering, hypnoterapi og kostholdsråd fra spesialister.

Brigitte var en del av komiteen for utvikling av Commissioning Guidance for Faecal Incontinence gjennom Royal College of Surgeons and Advanced Surgical Standards i 2013.

Lukk

Gratis vareprøver - gratis frakt

Takk for din bestilling

Kvittering

Vis skrivebordsversjon