Hold deg oppdatert på transanal irrigasjon

Coloplast ønsker å holde deg oppdatert på temaer og dokumentasjon. Vi har inngått et samarbeid med erfarent helsepersonell som vil bidra med ulike temaer. Flere av disse innleggene vil bli publisert på våre nettsider Vi anbefaler at du besøker siden vår jevnlig.

Møt nettredaktøren:

Maryellen Kelly, barnesykepleier. Maryellen Kelly, barnesykepleier. Pediatric Urology, Duke Children’s Hospital, Durham (NC), USA

Maryellen tok en doktorgrad i sykepleie (pediatri) i 2013 ved University of Pittsburgh (USA), og tidligere en mastergrad i sykepleie ved Columbia University i New York. Hun er i dag pediatrisk sykepleierkonsulent ved Duke Children’s Hospital & Health Centre i North Carolina.

Maryellens forskning hittil er fokusert på hvordan du best kan håndtere blære- og tarmkontinens i spina bifida-befolkningen, og er korresponderende forfatter av to nye publikasjoner om dette emnet (ref. 1 og ref. 2). Andre områder med forskningsinteresse for henne og teamet hennes er program for omsorgspersonale hos pasienter med medfødte sykdommer, og andre områder innen pediatrisk urologi og kontinens.

 

Lukk

Gratis vareprøver - gratis frakt

Takk for din bestilling

Kvittering

Vis skrivebordsversjon