Introduksjon om å hjelpe dine pasienter

Pasientene dine kan trenge mye hjelp og veiledning både før og etter en stomioperasjon. I dette avsnittet presenterer vi et bredt utvalg av Coloplast-verktøy, materiell og programmer som kan være en støtte for deg i å ta hånd om og hjelpe dine pasienter.

Støttemateriell for pasientene dine

Coloplast støtter helsepersonell med verktøy som er enkelt å bruke for pasientene dine. Se stomiverktøy for pasientene her
Lukk

Støttemateriell for pasientene dine

Støttemateriellet kan hjelpe dine stomipasienter i hverdagen. Dette materiellet kan gis til pasientene så de kan lese og bruke det hjemme, eller diskutere det med deg.

Å forstå kroppsprofilen er det første steget mot en bedre tilpasning
Med Coloplasts BodyCheck-verktøy kan du og pasienten din finne anbefalinger om hvordan dere kan få en optimal tilpasning mellom den individuelle kroppsprofilen og stomiutstyret. Det er åtte enkle steg å gå igjennom.

Nyttig pasientinformasjon
Her finner du brosjyrer som kan være nyttige for stomiopererte.

Lukk

Nyttige verktøy for å støtte arbeidet ditt

Ostomy Skin Tool

Din mulighet til å bedømme peristomale hudproblemer på en unik, standardisert måte


Ment for stomisykepleiere

Ostomy Skin ToolOstomy Skin Tool ble utviklet i samarbeid med Coloplast Global Advisory Board, som består av høyt kvalifiserte stomisykepleiere fra 12 ulike land.


Verktøyet ble utviklet for DialogueStudy,, en global klinisk studie for å bedømme tilstanden av peristomal hud over tid. Den har blitt testet i praksis av medlemmer av Coloplast Global Advisory Board og noen av deres kollegaer før det ble introdusert i DialogueStudy. 


Ostomy Skin Tool består av to deler: DET-score og diagnoseguiden.

 

Ostomy Skin Tool er et nytt, standardisert verktøy for å vurdere peristomale hudproblemer over tid. Dette er viktig for å forstå hvordan Ostomy Skin Tool fungerer og påvise hvilken grad det er mulig å reprodusere.

 

Prøv nettversjonen av Ostomy Skin Tool nedenfor.

Body Profile Terminology

Målet med Coloplasts Body Profile Terminology er å definere et felles språk for helsepersonell og mennesker med stomi, som kan brukes når man forklarer den peristomale kroppsprofilen. Peristomal kroppsprofil
Lukk

Body Profile Terminology

Ingen kropper er like. Det viktigste for å sikre en god tilpasning når man velger stomiutstyr, er å kunne beskrive det peristomale området nøyaktig.

For å gjøre det enklere for helsepersonell og mennesker med stomi å beskrive en peristomal kroppsprofil har Coloplast utviklet et felles «språk». Dette settet med terminologier som vi kaller Body Profile Terminology har blitt utviklet i samarbeid med sykepleiere og pasient-fokusgrupper over hele verden.

Finn ut mer i BodyCheck-verktøyet på Internett.

Lukk
Lukk

Gratis vareprøver - gratis frakt

Takk for din bestilling

Kvittering

Vis skrivebordsversjon