Introduksjon om å hjelpe dine pasienter

Pasientene dine kan trenge mye hjelp og veiledning både før og etter en stomioperasjon. I dette avsnittet presenterer vi et bredt utvalg av Coloplast-verktøy, materiell og programmer som kan være en støtte for deg i å ta hånd om og hjelpe dine pasienter.

Å vurdere livskvalitet hos stomipasienter

Stomi livskvalitet Stomi livskvalitet Stoma Quality of Life-verktøyet (Stoma-QOL) er et enkelt, validert spørreskjema som kan brukes for å måle livskvaliteten hos mennesker med stomi, samt å identifisere problemer som kan forårsake angst eller bekymringer. Stoma Quality of Life-verktøy
Lukk

Å vurdere livskvalitet hos stomipasienter

Mennesker med stomi kan ha mange bekymringer, slik som frykt for lekkasje, være forlegen over kroppen sin og redd for å være en byrde for familie og venner. Når disse bekymringene hindrer mennesker fra å gjøre ting de liker, kan det gå utover livskvaliteten.

Med Stoma-QoL har helsepersonell nå en standard og et felles språk for hvordan de vurderer livskvaliteten hos mennesker med stomi. Du kan bruke verktøyet til å monitorere livskvaliteten over tid hos samme person, eller sammenligne livskvalitet mellom pasienter.

Stoma-QoL er:

  • Spesielt utformet for mennesker med stomi. Alle spørsmål er basert på tilbakemelding fra mennesker med stomi
  • Anerkjent – testet på et representativt utvalg av personer med stomi i ulike land
  • Pålitelig – vektet for å understreke de mest kritiske problemene for respondentens livskvalitet
  • Tverrkulturell 
  • Lett – det tar bare 5–10 minutter å fullføre spørreskjemaet
Lukk

Støttemateriell for pasientene dine

Coloplast støtter helsepersonell med verktøy som er enkelt å bruke for pasientene dine. Se stomiverktøy for pasientene her
Lukk

Støttemateriell for pasientene dine

Støttemateriellet kan hjelpe dine stomipasienter i hverdagen. Dette materiellet kan gis til pasientene så de kan lese og bruke det hjemme, eller diskutere det med deg.

Å forstå kroppsprofilen er det første steget mot en bedre tilpasning
Med Coloplasts BodyCheck-verktøy kan du og pasienten din finne anbefalinger om hvordan dere kan få en optimal tilpasning mellom den individuelle kroppsprofilen og stomiutstyret. Det er åtte enkle steg å gå igjennom.

Nyttig pasientinformasjon
Disse brosjyrene inneholder nyttig informasjon om livet med stomi:

 

Lukk

Nyttige verktøy for å støtte arbeidet ditt

Nyttige verktøy for å støtte arbeidet ditt Coloplast ønsker å støtte helsepersonell med verktøy som er lette å bruke og som kan hjelpe deg i din daglige praksis. Se verktøy for helsepersonell her
Lukk

Nyttige verktøy for å støtte arbeidet ditt

BodyCheck – å forstå kroppsprofiler
Med åtte lette steg hjelper BodyCheck deg å vurdere kroppsprofiler og komme fram til en egnet produktløsning for hver individuelle pasient.

Å bedømme peristomale hudproblemer
Ostomy Skin-verktøyet er utformet for tilby en effektiv metode for å fastslå årsaken og alvorligheten av peristomale hudproblemer. Det gir også anbefalinger om hvordan du skal monitorere og håndtere disse tilstandene.


Lukk

Ostomy Skin Tool

Din mulighet til å bedømme peristomale hudproblemer på en unik, standardisert måte


Ment for stomisykepleiere

Ostomy Skin ToolOstomy Skin Tool ble utviklet i samarbeid med Coloplast Global Advisory Board, som består av høyt kvalifiserte stomisykepleiere fra 12 ulike land.


Verktøyet ble utviklet for DialogueStudy,, en global klinisk studie for å bedømme tilstanden av peristomal hud over tid. Den har blitt testet i praksis av medlemmer av Coloplast Global Advisory Board og noen av deres kollegaer før det ble introdusert i DialogueStudy. 


Ostomy Skin Tool består av to deler: DET-score og diagnoseguiden.

 

Ostomy Skin Tool er et nytt, standardisert verktøy for å vurdere peristomale hudproblemer over tid. Dette er viktig for å forstå hvordan Ostomy Skin Tool fungerer og påvise hvilken grad det er mulig å reprodusere.

 

Prøv nettversjonen av Ostomy Skin Tool nedenfor.

Body Profile Terminology

Målet med Coloplasts Body Profile Terminology er å definere et felles språk for helsepersonell og mennesker med stomi, som kan brukes når man forklarer den peristomale kroppsprofilen. Peristomal kroppsprofil
Lukk

Body Profile Terminology

Ingen kropper er like. Det viktigste for å sikre en god tilpasning når man velger stomiutstyr, er å kunne beskrive det peristomale området nøyaktig.

For å gjøre det enklere for helsepersonell og mennesker med stomi å beskrive en peristomal kroppsprofil har Coloplast utviklet et felles «språk». Dette settet med terminologier som vi kaller Body Profile Terminology har blitt utviklet i samarbeid med sykepleiere og pasient-fokusgrupper over hele verden.

Finn ut mer i BodyCheck-verktøyet på Internett.

Lukk
Lukk

Gratis vareprøver - gratis frakt

Takk for din bestilling

Kvittering

Vis skrivebordsversjon