Bestill gratis Assistanse magasin om urinveisinfeksjon

Vi vet at mange opplever å få urinveisinfeksjon, eller bekymrer seg for det. I dette temamagasinet har vi derfor fokusert på symptomer ved urinveisinfeksjon og hvordan det kan forebygges og behandles. Du kan også lese om valg av riktig kateter for deg. Vi ser at det å finne et kateter som fungerer i din hverdag vil gjøre det enklere å kateterisere i henhold til anbefalinger fra helsepersonell.

Ved å fylle inn skjemaet nedenfor vil du motta et gratis magasin i posten. Du kan også velge å bestille blæredagbok, drikke- og vannlatingsskjema, målebeger og håndsprit kostnadsfritt, dersom dette er noe du har behov for. 

Jeg ønsker å få tilsendt
Personopplysninger*
Ja, jeg samtykker til å motta vareprøver
Ja, jeg samtykker til å motta markedsføring

Coloplast håndsprit

Håndsprit

Husk god håndhygiene! Les mer

Husk god håndhygiene!

Det er viktig å huske på god håndhygiene, også når du er på ferie. Med god håndhygiene reduserer du sjansen for å bli syk. 

Hvis du kun er interessert i å bestille håndsprit kan du også gjøre det på denne siden.

Lukk
blæredagbok

Blæredagbok

Blæredagboken er et godt verktøy for å dokumentere din vannlating før du møter helsepersonell. Den passer godt for deg som ikke bruker kateter. Les mer

Dersom du har utfordringer med vannlating i hverdagen, opplever urinlekkasjer, eller må gå på toalettet oftere enn vanlig er blæredagboken et godt verktøy for å dokumentere din vannlating før du møter helsepersonell. Du dokumenterer væskeinntak og mengde urin i tre dager. Det vil gjøre det enklere for helsepersonell å finne den riktige behandlingen for deg. Blæredagboken passer best for deg som ikke benytter kateter for å tømme blæren.

Hvis du kun er interessert i å bestille blæredagbok kan du også gjøre det på denne siden.

Lukk
Drikke- og vannlatingsskjema

Drikke- og vannlatingsskjema

Drikke- og vannlatingsskjemaet er et godt verktøy for å dokumentere din vannlating før du møter helsepersonell. Dette skjemaet passer for deg som bruker kateter. Les mer

Dersom du har utfordringer med vannlating i hverdagen, opplever urinlekkasjer, eller må gå på toalettet oftere enn vanlig er drikke- og vannlatingsskjemaet et godt verktøy for å dokumentere din vannlating før du møter helsepersonell. Du dokumenterer væskeinntak og mengde urin i tre dager. Det vil gjøre det enklere for helsepersonell å finne den riktige behandlingen for deg. Drikke- og vannlatingsskjemaet passer best for deg som allerede bruker kateter for å tømme blæren.

Hvis du kun er interessert i å bestille drikke- og vannlatingsskjema, eller laste det ned som PDF kan du også gjøre det på denne siden.

Lukk
Coloplast Målebeger

Målebeger

Målebeger for bruk ved tømming av blæren. Les mer

Målebeger for bruk ved tømming av blæren.

Mål av og til hvor mye urin du tømmer blæren for. Det bør ikke være mer enn 300-400 ml. Hvis du tømmer blæren mer enn 400 ml, snakk med lege eller sykepleier, om du bør kateterisere oftere.

Hvis du kun er interessert i å bestille målebeger kan du også gjøre det på denne siden.

Lukk
Lukk

Gratis vareprøver - gratis frakt

Takk for din bestilling

Kvittering

Vis skrivebordsversjon