Uridom for inkontinens hos menn

Urininkontinens er når man av ulike årsaker ikke klarer å holde på urinen, noe som fører til ufrivillig vannlating eller urinlekkasjer. Menn med inkontinens blir ofte tilbudt bleier eller andre absorberende produkter. Uridom og urinpose er et diskré og pålitelig alternativ for menn med inkontinens.

Hva er uridom?

Et uridom ligner litt på et kondom, og festes på penis. Uridom finnes i flere størrelser og lengder for riktig tilpasning. Ytterst på uridomet er det et hull som festes til en slange som går til en urinpose. Det finnes flere ulike urinposer å velge mellom, og mange bruker en mindre pose på dagtid, og en større pose om natten. På den måten vil urinen renne ned i urinposen, som kan tømmes etter behov. Et uridom kan brukes i inntil et døgn, mens vi anbefaler skift av urinpose 1-2 ganger i uken eller etter behov.

Finn riktig uridom og urinpose for deg

Det er viktig å finne en løsning som passer for deg og din livsstil. En løsning med Conveen® består av to ulike produkter, et uridom som festes på penis, og en urinpose. Urinposen kobles til uridomet og festes til låret eller leggen.

Produktvelgeren vår kan hjelpe deg med å finne forslag til produkter som kan passe for deg ved at du besvarer noen enkle spørsmål. Hvis du allerede er kjent med produktalternativene, gå rett til testen. Hvis ikke vil det være en god idé å bruke noen minutter på å se på illustrasjonene nedenfor for å forstå hvordan løsningen virker. 

Uridom og urinposer kan du få på blå resept ved inkontinens.

Uridom
+ Conveen urinpose
= Conveen uridom og urinpose

Velg et uridom

  • Settes på penisen

  • Finnes i forskjellige størrelser og lengder for riktig tilpasning

 

Velg en urinpose

  • Festes på leggen eller låret

  • Flere valg av størrelser som er tilpasset dine behov

 

Skreddersy din løsning

  • Uridomet kobles til en urinpose

  • Urinen renner ned i urinposen

  • Det anbefales å tømme urinposen når den er halvfull, eller ved behov

Uridom og urinpose

Det er viktig å finne en løsning som passer for deg og din livsstil. En løsning med Conveen® består av to ulike produkter, et uridom som festes på penis, og en urinpose. Urinposen kobles til uridomet og festes til låret eller leggen.

Uridom og urinposer kan du få på blå resept ved inkontinens.

Lukk

Gratis vareprøver - gratis frakt

Takk for din bestilling

Kvittering

Vis skrivebordsversjon