Uridom for inkontinens hos menn

Urininkontinens er når man av ulike årsaker ikke klarer å holde på urinen, noe som fører til ufrivillig vannlating eller urinlekkasjer. Menn med inkontinens blir ofte tilbudt bleier eller andre absorberende produkter. Uridom og urinpose er et diskré og pålitelig alternativ for menn med inkontinens.

Hva er uridom?

Et uridom ligner litt på et kondom, og festes på penis. Uridom finnes i flere størrelser og lengder for riktig tilpasning. Ytterst på uridomet er det et hull som festes til en slange som går til en urinpose. Det finnes flere ulike urinposer å velge mellom, og mange bruker en mindre pose på dagtid, og en større pose om natten. På den måten vil urinen renne ned i urinposen, som kan tømmes etter behov. Et uridom kan brukes i inntil et døgn, mens vi anbefaler skift av urinpose 1-2 ganger i uken eller etter behov.

Uridom og urinpose

Det er viktig å finne en løsning som passer for deg og din livsstil. En løsning med Conveen® består av to ulike produkter, et uridom som festes på penis, og en urinpose. Urinposen kobles til uridomet og festes til låret eller leggen.

Uridom og urinposer kan du få på blå resept ved inkontinens.

Lukk

Gratis vareprøver - gratis frakt

Takk for din bestilling

Kvittering

Vis skrivebordsversjon